Carmen24l
Fanka BB :)
Zalezy jaki cykl bedzie Bo jesli 28 to 16 no a jesli 31 to 19.....A na kiedy masz wredotę
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zalezy jaki cykl bedzie Bo jesli 28 to 16 no a jesli 31 to 19.....A na kiedy masz wredotę
U mnie dzisiaj 6 dzień po owulacji. Już bym chciała wiedzieć czy wyszło czy nie. We wtorek badanie krwi na progesteron.
A robiłaś już wcześniej? Robiłam w ostatnim cyklu i mam niski poziom progesteronu. Biorę codziennie 2 tabletki na noc.Ja jutro mam 7-8 dpo. I tez ide na progesteron [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hey witajWitajcie. Jestem Asia mam 30 lat. W czerwcu 2014 urodziłam córeczkę, a teraz staramy się z mężem o drugiego dzidziusia. Wcześniej więcej się udzielałam na forum, ale potem jakoś zaniedbałam. Teraz wracam do Was i proszę przyjmijcie mnie do grupy staraczek, abyśmy wszystkie zobaczyły dwie kreseczki teraz mój wątek. Okres mam nieregularny, tzn. Przez ostatnie 3 miesiące miałam cykle 36dni, 46dni a teraz mam 39dc. I w tym zaczęliśmy starania. wczoraj zrobiłam test i niestety jedna krecha. Ale tak zaczęłam się zastanawiać że może za szybko co? W końcu nie wiem ile dni będzie mieć ten cykl... Przytulanie było 21 22 24 28 29 31 dc. Temperatura cały czas rośnie i dziś było 37,4. Około 26dc. Temp. Spadła do 36,5 i przez 3 dni potem miałam lekko brązowe plemienia (implantacja??) A poza tym od około 2tyg chodzę cały czas głodna. Jak myślicie do kiedy czekać żeby zrobić drugi test? Dodam że w pierwszą ciążę zaszłam przy pierwszej próbie, ale czy to możliwe teraz?
Też tak pomyślałam że implantacja, ale w pierwszej ciąży nie miałam nic takiego. 14 września mam 30 urodziny i może wtedy test zrobię.Hey witaj
Wydaje mi sie ze to implantacja,chyba mozna ci juz pogratulowac
Moze powtorz test za jakis tydzien
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk