reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Szalu ni ma w tym wykresie,ale za to jakk cos to bedzie do porownania w nastepnym cyklu

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Witajcie. Jestem Asia mam 30 lat. W czerwcu 2014 urodziłam córeczkę, a teraz staramy się z mężem o drugiego dzidziusia. Wcześniej więcej się udzielałam na forum, ale potem jakoś zaniedbałam. Teraz wracam do Was i proszę przyjmijcie mnie do grupy staraczek, abyśmy wszystkie zobaczyły dwie kreseczki teraz mój wątek. Okres mam nieregularny, tzn. Przez ostatnie 3 miesiące miałam cykle 36dni, 46dni a teraz mam 39dc. I w tym zaczęliśmy starania. wczoraj zrobiłam test i niestety jedna krecha. Ale tak zaczęłam się zastanawiać że może za szybko co? W końcu nie wiem ile dni będzie mieć ten cykl... Przytulanie było 21 22 24 28 29 31 dc. Temperatura cały czas rośnie i dziś było 37,4. Około 26dc. Temp. Spadła do 36,5 i przez 3 dni potem miałam lekko brązowe plemienia (implantacja??) A poza tym od około 2tyg chodzę cały czas głodna. Jak myślicie do kiedy czekać żeby zrobić drugi test? Dodam że w pierwszą ciążę zaszłam przy pierwszej próbie, ale czy to możliwe teraz?

Witajcie. Jestem Asia mam 30 lat. W czerwcu 2014 urodziłam córeczkę, a teraz staramy się z mężem o drugiego dzidziusia. Wcześniej więcej się udzielałam na forum, ale potem jakoś zaniedbałam. Teraz wracam do Was i proszę przyjmijcie mnie do grupy staraczek, abyśmy wszystkie zobaczyły dwie kreseczki teraz mój wątek. Okres mam nieregularny, tzn. Przez ostatnie 3 miesiące miałam cykle 36dni, 46dni a teraz mam 39dc. I w tym zaczęliśmy starania. wczoraj zrobiłam test i niestety jedna krecha. Ale tak zaczęłam się zastanawiać że może za szybko co? W końcu nie wiem ile dni będzie mieć ten cykl... Przytulanie było 21 22 24 28 29 31 dc. Temperatura cały czas rośnie i dziś było 37,4. Około 26dc. Temp. Spadła do 36,5 i przez 3 dni potem miałam lekko brązowe plemienia (implantacja??) A poza tym od około 2tyg chodzę cały czas głodna. Jak myślicie do kiedy czekać żeby zrobić drugi test? Dodam że w pierwszą ciążę zaszłam przy pierwszej próbie, ale czy to możliwe teraz?
Hey witaj
Wydaje mi sie ze to implantacja,chyba mozna ci juz pogratulowac
Moze powtorz test za jakis tydzien

reklama
Hey witaj
Wydaje mi sie ze to implantacja,chyba mozna ci juz pogratulowac
Moze powtorz test za jakis tydzien

Też tak pomyślałam że implantacja, ale w pierwszej ciąży nie miałam nic takiego. 14 września mam 30 urodziny i może wtedy test zrobię.

Do góry