reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Teścor owulacyjny ujemny czyli by było po owulce ,a śluzu jak nie było tak nie ma
Nie nastawiam się na cud tymbardziej że w ostatnich 2cyklach staraliśmy się też w dni płodne teściory w dzień @ujemny a wieczorem przyszła
Oj poprzednio było łatwiej

image.jpeg
Ku pokrzepieniu serc ;) 11+6.
Chyba pomału rośniemy.

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    348,9 KB · Wyświetleń: 108
Co do śluzu to ja teraz w udanym cyklu nie miałam nic a nic kompletna sachara do tego dr powiedziała ze mam pecherzyki przestymulowana i słabe szanse na ciąże. A jednak cudaczek rośnie.

Ehhh byłam dziś z mężem przejść się po giełdzie, były tam ubranka dla niemowlaków i mąż tak na nie smutno patrzył i pytał kiedy my się w końcu doczekamy bo by już bardzo chciał.
Myślałam że to takie proste zajść w ciążę... Mam tylko nadzieję że oboje jesteśmy zdrowi i że w końcu się uda...

Ehhh byłam dziś z mężem przejść się po giełdzie, były tam ubranka dla niemowlaków i mąż tak na nie smutno patrzył i pytał kiedy my się w końcu doczekamy bo by już bardzo chciał.
Myślałam że to takie proste zajść w ciążę... Mam tylko nadzieję że oboje jesteśmy zdrowi i że w końcu się uda...
Cierpliwości! Mój ostatnio widział kobietę z brzuszkiem i mówi do mnie "nie martw się nie długo też będziesz taki miała" nie wydawało mi się żebym miała jakąś inną minę, zaskoczył mnie bo to chyba on bardziej się zmartwił. Ja aż tak nie szaleję bo dwoje już mam. To znaczy jak już zgodziłam się na trzecie to chciałabym teraz natychmiast ale jakby się okazało że już nie możemy to nie byłaby aż taka tragedia. Faceci jednak też bardzo przeżywają jak się starają a efektu brak.

reklama
Do góry