Rozpuszczalna
Fanka BB :)
Trzymam cały czas za Ciebie kciuki &&&& do 16 jeszcze dużo czasuNiby tak... @ ma przyjść 16stego także może po prostu za wcześnie na test...
Tak sobie wmawiam
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam cały czas za Ciebie kciuki &&&& do 16 jeszcze dużo czasuNiby tak... @ ma przyjść 16stego także może po prostu za wcześnie na test...
Tak sobie wmawiam
Pewnie ze jeszcze za wcześnie. Prawie tydzień ci został. Spokojnie bez stresu,test powtórz w środę albo czwartek. Wiem że łatwo się mówi jak się czeka. Sama się już doczekać nie mogę testowania.Niby tak... @ ma przyjść 16stego także może po prostu za wcześnie na test...
Tak sobie wmawiam
Zazdroszczę wam że wiecie kiedy macie owuU mnie dzisiaj 6 dzień po owulacji. Już bym chciała wiedzieć czy wyszło czy nie. We wtorek badanie krwi na progesteron.
Pierwszy raz wiem kiedy była bo miałam monitoring. Wcześniej sie tylko domyślałam.Zazdroszczę wam że wiecie kiedy macie owu
U mnie dzis 7 dpo i tez bym chciala wiedziec [emoji25] [emoji25]U mnie dzisiaj 6 dzień po owulacji. Już bym chciała wiedzieć czy wyszło czy nie. We wtorek badanie krwi na progesteron.
Kiedy robisz pierwszy teścik.? Ja chyba w 10dzien po. Zobaczę czy coś pokaże.U mnie dzis 7 dpo i tez bym chciala wiedziec [emoji25] [emoji25]
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
No kochana dziś jest 11a @Za 5dni zdecydowanie za wcześnieNiby tak... @ ma przyjść 16stego także może po prostu za wcześnie na test...
Tak sobie wmawiam
Kiedy robisz pierwszy teścik.? Ja chyba w 10dzien po. Zobaczę czy coś pokaże.