oluska88
Fanka BB :)
Rozupuszczalna pocieszylas mnie [emoji5] pozykemy zobaczmy [emoji5] poki co czekamy na wiesci od Sylvii
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz na mysli to ciagniecie?? Ja mialam tak w zeszlym cyklu, przy siadaniu bolalo i tak cipka rwala hehe.
Mam nadzieje,ze to dobry objaw. W tym cyklu juz tego nie czulam wiec nie pomoge ci Majka
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Tak,to od owulacji...przejdzie ci zobaczysz. Mnie tez bolalo przy stosunku. Wez sobie cos rozkurczowegoNo to właśnie i podczas przytulania też boli oczywiście. Często mnie tak boli ale dopiero teraz kiedy wiem w którym dniu cyklu to wystąpiło mogę się domyślić że to ma związek z owu. Pytanie czy przed, w trakcie czy już jest po...
Do puki nie ma @ jest nadziejaCześć Dziewczyny
Niestety jedna kreska na teście ciązowym
Niby tak... @ ma przyjść 16stego także może po prostu za wcześnie na test...Do puki nie ma @ jest nadzieja
O matko do 16 to jeszcze może urosnąć druga kreseczkaNiby tak... @ ma przyjść 16stego także może po prostu za wcześnie na test...
Tak sobie wmawiam