reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Masz na mysli to ciagniecie?? Ja mialam tak w zeszlym cyklu, przy siadaniu bolalo i tak cipka rwala hehe.
Mam nadzieje,ze to dobry objaw. W tym cyklu juz tego nie czulam wiec nie pomoge ci Majka
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Tak,to od owulacji...przejdzie ci zobaczysz. Mnie tez bolalo przy stosunku. Wez sobie cos rozkurczowego

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

No to właśnie i podczas przytulania też boli oczywiście. Często mnie tak boli ale dopiero teraz kiedy wiem w którym dniu cyklu to wystąpiło mogę się domyślić że to ma związek z owu. Pytanie czy przed, w trakcie czy już jest po...
Tak,to od owulacji...przejdzie ci zobaczysz. Mnie tez bolalo przy stosunku. Wez sobie cos rozkurczowego

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk[/QUOTE]
No ale to nie logiczne wczoraj tak bolało że nie przytulaliśmy się, dzisiaj zniosłam ale jak tu zajść jeżeli w kluczowym momencie nie da rady. Teraz się zastanawiam czy dziś nie było już za późno...

Witam się z rana z bólem głowy. Jakaś zmęczona jestem. Słonko świeci,będzie super pogoda. Do tego znów zaczynaja mi się bóle kręgosłupa. Dwa miesiące miałam spokój,chyba trzeba zacząć ćwiczyć. Miłego dnia wam życzę.

reklama
Do góry