Arya
Fanka BB :)
Czyli nie jest plodny trzymam kciuki i zobaczymy co będzie.Sluz mam mleczny i jest go sporo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli nie jest plodny trzymam kciuki i zobaczymy co będzie.Sluz mam mleczny i jest go sporo
Tak czytałam że mogą być w krótkim odstępie przy ciąży bliźniaczejOwulacja występuje tylko jedna a nie dwie. Gdy nie dochodzi do owulacji z pierwszego pęcherzyka a jest drugi dominujący.
GratulacjeJa owu mialam 9-10 dzien cyklu.. Czyli 23-24 sierpien. Dzis rano poprawialam test. To samo dwie kreski bardziej wyrazne
Poczekaj jeszcze trochę i wszystko się wyjaśni. Jeżeli to Cię pocieszy to ja w pierwszej ciąży nie miałam na początku żadnych objawów poza spozniajaca się @Sylviia czekam rano na dobre wieści[emoji5] Owu mialysmy w tym samym czasie 2 września u mnie dziś też jedna kreseczka [emoji53] nie wytrzymałam i zrobiłam test choć wiem ze to za szybko. Coś czuję, że u mnie w tym cyklu nici. Cykl był obstawiony. Sex dzień w dzień od 7 do 16 dc w jeden dzień nawet dwa razy. Ale objawów ciażowych kompletnie brak. Jakieś kłucie kilka razy w podbrzuszu, ale tak się wsluchiwalam w swój organizm w poszukiwaniu czegoś co dałoby mi nadzieję, że może to moja podświadomość. Nastawiam się na kolejny cykl starań póki co.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom