reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam wieczorem i przepraszam ze wogole się nie odzywam was poczytuje i wiem ze @ mi się przesunęła ale nie wiem o ile bo przez chorobę dziwny cykl mam.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Sylviia czekam rano na dobre wieści[emoji5] Owu mialysmy w tym samym czasie 2 września u mnie dziś też jedna kreseczka [emoji53] nie wytrzymałam i zrobiłam test choć wiem ze to za szybko. Coś czuję, że u mnie w tym cyklu nici. Cykl był obstawiony. Sex dzień w dzień od 7 do 16 dc w jeden dzień nawet dwa razy. Ale objawów ciażowych kompletnie brak. Jakieś kłucie kilka razy w podbrzuszu, ale tak się wsluchiwalam w swój organizm w poszukiwaniu czegoś co dałoby mi nadzieję, że może to moja podświadomość. Nastawiam się na kolejny cykl starań póki co.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Sylwia jak tam? &&&&
U mnie dziś temperatura 37.3 jeszcze dwa dni do @. Narazie nie robiłam testu bo w pierwszej ciąży wyszedł mi pozytywnie dopiero 3 dni po terminie @. Zrobię we wtorek.

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Sylviia czekam rano na dobre wieści[emoji5] Owu mialysmy w tym samym czasie 2 września u mnie dziś też jedna kreseczka [emoji53] nie wytrzymałam i zrobiłam test choć wiem ze to za szybko. Coś czuję, że u mnie w tym cyklu nici. Cykl był obstawiony. Sex dzień w dzień od 7 do 16 dc w jeden dzień nawet dwa razy. Ale objawów ciażowych kompletnie brak. Jakieś kłucie kilka razy w podbrzuszu, ale tak się wsluchiwalam w swój organizm w poszukiwaniu czegoś co dałoby mi nadzieję, że może to moja podświadomość. Nastawiam się na kolejny cykl starań póki co.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Poczekaj jeszcze trochę i wszystko się wyjaśni. Jeżeli to Cię pocieszy to ja w pierwszej ciąży nie miałam na początku żadnych objawów poza spozniajaca się @

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Masz na mysli to ciagniecie?? Ja mialam tak w zeszlym cyklu, przy siadaniu bolalo i tak cipka rwala hehe.
Mam nadzieje,ze to dobry objaw. W tym cyklu juz tego nie czulam wiec nie pomoge ci Majka

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
No to właśnie i podczas przytulania też boli oczywiście. Często mnie tak boli ale dopiero teraz kiedy wiem w którym dniu cyklu to wystąpiło mogę się domyślić że to ma związek z owu. Pytanie czy przed, w trakcie czy już jest po...

Ostatnia edycja:
Do góry