reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam wieczorem i przepraszam ze wogole się nie odzywam was poczytuje i wiem ze @ mi się przesunęła ale nie wiem o ile bo przez chorobę dziwny cykl mam.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Sylviia czekam rano na dobre wieści[emoji5] Owu mialysmy w tym samym czasie 2 września u mnie dziś też jedna kreseczka [emoji53] nie wytrzymałam i zrobiłam test choć wiem ze to za szybko. Coś czuję, że u mnie w tym cyklu nici. Cykl był obstawiony. Sex dzień w dzień od 7 do 16 dc w jeden dzień nawet dwa razy. Ale objawów ciażowych kompletnie brak. Jakieś kłucie kilka razy w podbrzuszu, ale tak się wsluchiwalam w swój organizm w poszukiwaniu czegoś co dałoby mi nadzieję, że może to moja podświadomość. Nastawiam się na kolejny cykl starań póki co.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Sylwia jak tam? &&&&
U mnie dziś temperatura 37.3 jeszcze dwa dni do @. Narazie nie robiłam testu bo w pierwszej ciąży wyszedł mi pozytywnie dopiero 3 dni po terminie @. Zrobię we wtorek.

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Sylviia czekam rano na dobre wieści[emoji5] Owu mialysmy w tym samym czasie 2 września u mnie dziś też jedna kreseczka [emoji53] nie wytrzymałam i zrobiłam test choć wiem ze to za szybko. Coś czuję, że u mnie w tym cyklu nici. Cykl był obstawiony. Sex dzień w dzień od 7 do 16 dc w jeden dzień nawet dwa razy. Ale objawów ciażowych kompletnie brak. Jakieś kłucie kilka razy w podbrzuszu, ale tak się wsluchiwalam w swój organizm w poszukiwaniu czegoś co dałoby mi nadzieję, że może to moja podświadomość. Nastawiam się na kolejny cykl starań póki co.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Poczekaj jeszcze trochę i wszystko się wyjaśni. Jeżeli to Cię pocieszy to ja w pierwszej ciąży nie miałam na początku żadnych objawów poza spozniajaca się @

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Masz na mysli to ciagniecie?? Ja mialam tak w zeszlym cyklu, przy siadaniu bolalo i tak cipka rwala hehe.
Mam nadzieje,ze to dobry objaw. W tym cyklu juz tego nie czulam wiec nie pomoge ci Majka

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
No to właśnie i podczas przytulania też boli oczywiście. Często mnie tak boli ale dopiero teraz kiedy wiem w którym dniu cyklu to wystąpiło mogę się domyślić że to ma związek z owu. Pytanie czy przed, w trakcie czy już jest po...

Ostatnia edycja:
Do góry