reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny z ciekawości zrobiłam test owu, jestem 5 dni przed @ a obie kreski wyszły ciemne, co to może oznaczać? Owulacje miałam 2 września, wtedy kreski były takie same jak teraz...

Dziewczyny z ciekawości zrobiłam test owu, jestem 5 dni przed @ a obie kreski wyszły ciemne, co to może oznaczać? Owulacje miałam 2 września, wtedy kreski były takie same jak teraz...
Sylvia, możesz mieć drugą późną owulację. Czasami tak jest że są dwa pęcherzyki i pierwszy nie pęknie pomimo, że testy wskazywały owu. Ten drugi sobie dorasta i znowu jest owu. Niestety często oznacza to przesunięcie - wydłużenia cyklu :(
Jest też druga opcja, że jesteś w ciąży i owu wskazał Ci ciążę. Ja tak miałam, że cieniała mi kreska na owu aż ciazowy pokazał mi cień drugiej. Myślę jednak, że jeżeli 2 kreska na owu jest tak samo intensywna lub bardziej, to ciazowy też powinien wyłapać betę. Powtórz rano test ciazowy. Trzymam kciuki :)

reklama
Do góry