reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Izabela córcię 5-nią
1ciążę poród przedwczesny w 6miesiacu 2w 4miesiacu 3w 9,tyg ciąża pozamaciczna trwało to przez 6lat następnie urodziłam moją kochaną córcię

reklama
co do częstotliwości:-) :) w tym cyklu stwierdziłam że będą boboseksy co 2 dzień, chociaż m nalegał aby codziennie...hehe
W tamtym miesiącu było dzień w dzień i nici z bejbika, więc liczę że u nad co drugi dzień przyniesie rezultat, i oczywiście świeca po:errr:

co do częstotliwości:-) :) w tym cyklu stwierdziłam że będą boboseksy co 2 dzień, chociaż m nalegał aby codziennie...hehe
W tamtym miesiącu było dzień w dzień i nici z bejbika, więc liczę że u nad co drugi dzień przyniesie rezultat, i oczywiście świeca po:errr:
Też tak robiłam a teraz nie liczę jak było co drugi dzień -nic a to przy monitoringu też nic w tym miesiącu poprostu czysty sex

cześć dziewczyny,

witam się. 3 cykl starań o 3 ciążę. Pierwsze dwie poszły szybciutko w pierwszym podejściu. O jaka ja naiwna myśląc, że i teraz tak będzie.
21 dc, przy cyklach 26-28 dni.
obecnie badam się pod kątem skracania drugiej fazy cyklu, ale dla mnie to nowy temat i wiem tyle że nic.
zrobiłam hormony estradiol i progesteron, dodatkowo kazała ginka jeszcze wit D.
czekam na wyniki obecnie. Owulację mam jak w zegarku. jeśli nie zajdę w tym cyklu to w następnym robię usg tv i zobaczę co jeszcze mi zleci ginka.
trzymam kciuki dziewczyny i trochę się rozgoszczę. Tak mi się marzyła wiosna na poród... hehe planować to sobie można, ale wyjście do kina.

reklama
cześć dziewczyny,

witam się. 3 cykl starań o 3 ciążę. Pierwsze dwie poszły szybciutko w pierwszym podejściu. O jaka ja naiwna myśląc, że i teraz tak będzie.
21 dc, przy cyklach 26-28 dni.
obecnie badam się pod kątem skracania drugiej fazy cyklu, ale dla mnie to nowy temat i wiem tyle że nic.
zrobiłam hormony estradiol i progesteron, dodatkowo kazała ginka jeszcze wit D.
czekam na wyniki obecnie. Owulację mam jak w zegarku. jeśli nie zajdę w tym cyklu to w następnym robię usg tv i zobaczę co jeszcze mi zleci ginka.
trzymam kciuki dziewczyny i trochę się rozgoszczę. Tak mi się marzyła wiosna na poród... hehe planować to sobie można, ale wyjście do
3miesiechy to jeszcze nie powód do zmartwień wiem dla ciebie to wieczność ale nie pozostaje nam nic innego jsk narazie czekać na szczęśliwy finał -:biggrin2:

Do góry