reklama
Przykro mi. Tyle strat.Izabela córcię 5-nią
1ciążę poród przedwczesny w 6miesiacu 2w 4miesiacu 3w 9,tyg trwało to przez 6lat
Mi też ale mam kochaną moją dla niej się pozbierałam i muszę być silnaPrzykro mi. Tyle strat.
Trzymam mocno kciukiDziś 26 dc
Arya
Fanka BB :)
Hej tanika, ja prawie od 2 tyg wiem że jestem w ciąży. Dowiedziałam się 5 dni przed moimi urodzinami 37może jest staraczka wiekowowo jak ja 37?
*Vanilia*
Moderatorka
co do częstotliwości w tym cyklu stwierdziłam że będą boboseksy co 2 dzień, chociaż m nalegał aby codziennie...hehe
W tamtym miesiącu było dzień w dzień i nici z bejbika, więc liczę że u nad co drugi dzień przyniesie rezultat, i oczywiście świeca po
W tamtym miesiącu było dzień w dzień i nici z bejbika, więc liczę że u nad co drugi dzień przyniesie rezultat, i oczywiście świeca po
Gratuluję serdecznie rośnijście zdrowoHej tanika, ja prawie od 2 tyg wiem że jestem w ciąży. Dowiedziałam się 5 dni przed moimi urodzinami 37
Też tak robiłam a teraz nie liczę jak było co drugi dzień -nic a to przy monitoringu też nic w tym miesiącu poprostu czysty sexco do częstotliwości w tym cyklu stwierdziłam że będą boboseksy co 2 dzień, chociaż m nalegał aby codziennie...hehe
cześć dziewczyny,
witam się. 3 cykl starań o 3 ciążę. Pierwsze dwie poszły szybciutko w pierwszym podejściu. O jaka ja naiwna myśląc, że i teraz tak będzie.
21 dc, przy cyklach 26-28 dni.
obecnie badam się pod kątem skracania drugiej fazy cyklu, ale dla mnie to nowy temat i wiem tyle że nic.
zrobiłam hormony estradiol i progesteron, dodatkowo kazała ginka jeszcze wit D.
czekam na wyniki obecnie. Owulację mam jak w zegarku. jeśli nie zajdę w tym cyklu to w następnym robię usg tv i zobaczę co jeszcze mi zleci ginka.
trzymam kciuki dziewczyny i trochę się rozgoszczę. Tak mi się marzyła wiosna na poród... hehe planować to sobie można, ale wyjście do kina.
reklama
cześć dziewczyny,
witam się. 3 cykl starań o 3 ciążę. Pierwsze dwie poszły szybciutko w pierwszym podejściu. O jaka ja naiwna myśląc, że i teraz tak będzie.
21 dc, przy cyklach 26-28 dni.
obecnie badam się pod kątem skracania drugiej fazy cyklu, ale dla mnie to nowy temat i wiem tyle że nic.
zrobiłam hormony estradiol i progesteron, dodatkowo kazała ginka jeszcze wit D.
czekam na wyniki obecnie. Owulację mam jak w zegarku. jeśli nie zajdę w tym cyklu to w następnym robię usg tv i zobaczę co jeszcze mi zleci ginka.
trzymam kciuki dziewczyny i trochę się rozgoszczę. Tak mi się marzyła wiosna na poród... hehe planować to sobie można, ale wyjście do
3miesiechy to jeszcze nie powód do zmartwień wiem dla ciebie to wieczność ale nie pozostaje nam nic innego jsk narazie czekać na szczęśliwy finał -