Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale się zaczęłam źle czuć :/ ,brzuch mnie boli typowo jak przed okresem, identyczny ból... Do tego zaczęły boleć mnie sutki ale przy dotyku, mąż mnie dziś za nie złapał i myślałam że go kopne tak zabolało
my nie zabezpeczaliśmy się niczym źle znosiłam tabsy ,gumka nie wchodzo w grę i tak już ponad 15 lat i wpadki nie zaliczyłam a szkodaDla mojego to normalka. Ja po każdym dziecku zakładałem spirale, nigdy nie musieliśmy uważać.
No to działamy od dziś bo wynika że teścior pozytywny mógłby wkońcu śluz się pojawićOwulacyjny odczytujesz po 10 min
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Dziś 26 dcKtory masz dzien cyklu?
Nawet mnie nie strasz Chociaż Ci powiem, że mój mąż bardzo chce drugiego dziecka. Jak się staralismy o ciążę, którą niestety straciłam to przez 8 cykli nawet przez chwilę nie zwątpil i nawet ani razu nie odmówił seksu
Ja w pierwszej ciąży korzystałam do bólu z seksu. Nic mi nie dolegałó oprócz mdłości w pierwszych tygodniach. Pamiętam jak mi wody odeszły,myślałam że się zesiusialam,dzwoniłam do mamy co mam dalej robić. Hehe a 5godz przed odejściem wód plodowych był seksik. Synek urodził się pomiędzy terminem z okresu a usg. Pierwszy termin 15grudnia drugi 17grudnia. A urodził się 16. Z córką to już wszystko mi polegało . Brzuch pobierał mnie przez całą ciążę czasami miałam problem z chodzeniem. Lekarz starszym że mogę urodzić przed 36tyg. A co do czego to szłam na wywołanie. Każda ciąża jest inna.A dlaczego rok abstynenci? W ciąży nie zawsze są przeciwwskazania.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja 24września
Ja mam już skończoneJA w styczniu skończę 37 :-0