reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ale się zaczęłam źle czuć :/ ,brzuch mnie boli typowo jak przed okresem, identyczny ból... Do tego zaczęły boleć mnie sutki ale przy dotyku, mąż mnie dziś za nie złapał i myślałam że go kopne tak zabolało

A dlaczego rok abstynenci? W ciąży nie zawsze są przeciwwskazania.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w pierwszej ciąży korzystałam do bólu z seksu. Nic mi nie dolegałó oprócz mdłości w pierwszych tygodniach. Pamiętam jak mi wody odeszły,myślałam że się zesiusialam,dzwoniłam do mamy co mam dalej robić. Hehe a 5godz przed odejściem wód plodowych był seksik. Synek urodził się pomiędzy terminem z okresu a usg. Pierwszy termin 15grudnia drugi 17grudnia. A urodził się 16. Z córką to już wszystko mi polegało . Brzuch pobierał mnie przez całą ciążę czasami miałam problem z chodzeniem. Lekarz starszym że mogę urodzić przed 36tyg. A co do czego to szłam na wywołanie. Każda ciąża jest inna.

reklama
Do góry