reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
a ja bede próbowała nawet 2x dziennie tak żeby poużywać jak by potem miała być posucha :-) :)

tanika ja też juz nie ogarniam przydąła by sie lista bo taka rozmowa motywuje bardzo,

Hej kochAne... ja tylko wpadłam na chwilkę. I nas bez zmian... mąż ma opory przed kolejnymi starankami za bardzo Ci to boli.. ja miewam dni raz lepsze jak dziś a raz gorsze że wyje od rana do wieczora... kiedy tylko dzieci nie widzą.... nigdy w życiu nie przypuszczałam że qbede przechodzić takie piekło ; ( narazie od czasu do czasu was podczutuje.. trzymam gorąco kciuki... za Stare i nowe staraczki... Bertha kochana będzie dobrze!!!!! Wierzę w Ciebie! Nessi i u Ciebie w końcu zdarzy się cud ;) Skiba spark mamuniol dzol i calabreszta trzymajcie się cieplutko ♡

Hej kochAne... ja tylko wpadłam na chwilkę. I nas bez zmian... mąż ma opory przed kolejnymi starankami za bardzo Ci to boli.. ja miewam dni raz lepsze jak dziś a raz gorsze że wyje od rana do wieczora... kiedy tylko dzieci nie widzą.... nigdy w życiu nie przypuszczałam że qbede przechodzić takie piekło ; ( narazie od czasu do czasu was podczutuje.. trzymam gorąco kciuki... za Stare i nowe staraczki... Bertha kochana będzie dobrze!!!!! Wierzę w Ciebie! Nessi i u Ciebie w końcu zdarzy się cud ;) Skiba spark mamuniol dzol i calabreszta trzymajcie się cieplutko ♡
Milo ze do nas zajrzałaś. Trzymaj się.

a ja bede próbowała nawet 2x dziennie tak żeby poużywać jak by potem miała być posucha :-) :)

tanika ja też juz nie ogarniam przydąła by sie lista bo taka rozmowa motywuje bardzo,[/QUOTE
hajmal
oczywiście razem raźniej a najlepiej zrozumie kobieta kobietę która zmaga się z tym samym
nigdy nie uczestniczyłam w forum zawsze przeglądam ,czytam a dziś coś we mnie pękło to chęć dzielenia się swoimi doświadczeniami w starankach
mężuś będzie zachwycony

Oj dziewczyny gorący okres przed nami same testy.
Do @ jeszcze 4 dni, temperatura dziś to 37.2 nigdy nie miałam tak wysokiej. Czyżby to coś oznaczało. Może któraś z Was miała tak wysoka?

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj dziewczyny gorący okres przed nami same testy.
Do @ jeszcze 4 dni, temperatura dziś to 37.2 nigdy nie miałam tak wysokiej. Czyżby to coś oznaczało. Może któraś z Was miała tak wysoka?

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam przez ostatni tydzien 37.0- 37.3 ... w sumie to między innymi dlatego zrobiłam test wcześniej :) oby to było to samo co u mnie :p

reklama
Hej Kochana [emoji7]miło że wpadlas. Głowa do góry. Ten rok też był dla mnie ciężki dlatego też wiem co czujesz. Ale prawda jest taka że czas leczy rany. Trzymaj się ciepło i wracaj do nas jak będziecie gotowi. Buziaki

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry