reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
a ja bede próbowała nawet 2x dziennie tak żeby poużywać jak by potem miała być posucha :-) :)

tanika ja też juz nie ogarniam przydąła by sie lista bo taka rozmowa motywuje bardzo,

Hej kochAne... ja tylko wpadłam na chwilkę. I nas bez zmian... mąż ma opory przed kolejnymi starankami za bardzo Ci to boli.. ja miewam dni raz lepsze jak dziś a raz gorsze że wyje od rana do wieczora... kiedy tylko dzieci nie widzą.... nigdy w życiu nie przypuszczałam że qbede przechodzić takie piekło ; ( narazie od czasu do czasu was podczutuje.. trzymam gorąco kciuki... za Stare i nowe staraczki... Bertha kochana będzie dobrze!!!!! Wierzę w Ciebie! Nessi i u Ciebie w końcu zdarzy się cud ;) Skiba spark mamuniol dzol i calabreszta trzymajcie się cieplutko ♡

Hej kochAne... ja tylko wpadłam na chwilkę. I nas bez zmian... mąż ma opory przed kolejnymi starankami za bardzo Ci to boli.. ja miewam dni raz lepsze jak dziś a raz gorsze że wyje od rana do wieczora... kiedy tylko dzieci nie widzą.... nigdy w życiu nie przypuszczałam że qbede przechodzić takie piekło ; ( narazie od czasu do czasu was podczutuje.. trzymam gorąco kciuki... za Stare i nowe staraczki... Bertha kochana będzie dobrze!!!!! Wierzę w Ciebie! Nessi i u Ciebie w końcu zdarzy się cud ;) Skiba spark mamuniol dzol i calabreszta trzymajcie się cieplutko ♡
Milo ze do nas zajrzałaś. Trzymaj się.

a ja bede próbowała nawet 2x dziennie tak żeby poużywać jak by potem miała być posucha :-) :)

tanika ja też juz nie ogarniam przydąła by sie lista bo taka rozmowa motywuje bardzo,[/QUOTE
hajmal
oczywiście razem raźniej a najlepiej zrozumie kobieta kobietę która zmaga się z tym samym
nigdy nie uczestniczyłam w forum zawsze przeglądam ,czytam a dziś coś we mnie pękło to chęć dzielenia się swoimi doświadczeniami w starankach
mężuś będzie zachwycony

Oj dziewczyny gorący okres przed nami same testy.
Do @ jeszcze 4 dni, temperatura dziś to 37.2 nigdy nie miałam tak wysokiej. Czyżby to coś oznaczało. Może któraś z Was miała tak wysoka?

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj dziewczyny gorący okres przed nami same testy.
Do @ jeszcze 4 dni, temperatura dziś to 37.2 nigdy nie miałam tak wysokiej. Czyżby to coś oznaczało. Może któraś z Was miała tak wysoka?

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam przez ostatni tydzien 37.0- 37.3 ... w sumie to między innymi dlatego zrobiłam test wcześniej :) oby to było to samo co u mnie :p

reklama
Hej Kochana [emoji7]miło że wpadlas. Głowa do góry. Ten rok też był dla mnie ciężki dlatego też wiem co czujesz. Ale prawda jest taka że czas leczy rany. Trzymaj się ciepło i wracaj do nas jak będziecie gotowi. Buziaki

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry