Siwa u nas ostatnio wszystko idzie nie tak... ostatnio nasEgo średniego syna helikopterem do szpitala zabierali... No spadł z drzewa w takim miejscu ze ani karetka ani straż pożaru się nie mogła dostać... ; ( wiecznie coś nie tak ... ku....wa mieliśmy masę szczęścia ze drugiego dziecka nie straciliśmy... jak by nie upadł bokiem na rękę to kregoslup i zrbra byly by w drobny mak polamane ; ( na szczescie tylko reka polamana.. Ja sie pytam za co te wszystkie nieszczescia nam sie przytrafiaja ; (
reklama
Aleksandrax
Fanka BB :)
Współczuję strasznieSiwa u nas ostatnio wszystko idzie nie tak... ostatnio nasEgo średniego syna helikopterem do szpitala zabierali... No spadł z drzewa w takim miejscu ze ani karetka ani straż pożaru się nie mogła dostać... ; ( wiecznie coś nie tak ... ku....wa mieliśmy masę szczęścia ze drugiego dziecka nie straciliśmy... jak by nie upadł bokiem na rękę to kregoslup i zrbra byly by w drobny mak polamane ; ( na szczescie tylko reka polamana.. Ja sie pytam za co te wszystkie nieszczescia nam sie przytrafiaja ; (
Musialas się strasznych nerwów najeść.
Ale nie myśl o tym co by było gdyby, bo tak można się wykończyć psychicznie martwiac się tym co się mogło wydarzyć ale się nie wydarzyło.
Życzę żeby z ręką było wszystko dobrze i szybciutko się zroslo.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Rozpuszczalna
Oby ale poczekam jeszcze do wtorku żeby nie stresowaćJa mam przez ostatni tydzien 37.0- 37.3 ... w sumie to między innymi dlatego zrobiłam test wcześniej oby to było to samo co u mnie
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
O Jezu... współczuję. Całe szczęście że skończyło się tak jak się skończyło. Ja też mam już dość tego roku i marze żeby już się skończył. Jak do tej pory w żadnym roku swojego życia nie spotkało mnie tyle nieszczęść. Straciłam tatę,ciążę i ukochanego psa...Siwa u nas ostatnio wszystko idzie nie tak... ostatnio nasEgo średniego syna helikopterem do szpitala zabierali... No spadł z drzewa w takim miejscu ze ani karetka ani straż pożaru się nie mogła dostać... ; ( wiecznie coś nie tak ... ku....wa mieliśmy masę szczęścia ze drugiego dziecka nie straciliśmy... jak by nie upadł bokiem na rękę to kregoslup i zrbra byly by w drobny mak polamane ; ( na szczescie tylko reka polamana.. Ja sie pytam za co te wszystkie nieszczescia nam sie przytrafiaja ; (
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Rozpuszczalna
Huśtawki nastrój też mogą być w ciąży. Ja miałam tak że płakałam, za chwile się śmiałam, a później potrafiłam się wsciekac na męża bo zrobił mi herbatkę i położył kubek nie w tym miejscu stołu. A później się śmiałam z tych moich humorkow. Tego akurat wolałabym ominąć w ciążyJak mnie wszystko i wszyscy wkurzają!!! Już nie wytrzymuje nerwowo!!!! Chyba jednak @ się zbliża...
Katka12
Ja w poprzednim cyklu miałam 37,49 ( dla porównania normalnie jest 36,4) ale trzymam kciuki żeby u ciebie to oznaczało szczęście [emoji2]Oj dziewczyny gorący okres przed nami same testy.
Do @ jeszcze 4 dni, temperatura dziś to 37.2 nigdy nie miałam tak wysokiej. Czyżby to coś oznaczało. Może któraś z Was miała tak wysoka?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak mnie wszystko i wszyscy wkurzają!!! Już nie wytrzymuje nerwowo!!!! Chyba jednak @ się zbliża...
Hihi a moze to ciaza? Tez tak teraz mam.. Nawet wlasna corka doprowadza mnie do szalu
reklama
Emsi*
Tak tak. Na forum od zeszłego tygodnia.Emsi też jesteś początkująca?
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom