reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Siwa u nas ostatnio wszystko idzie nie tak... ostatnio nasEgo średniego syna helikopterem do szpitala zabierali... No spadł z drzewa w takim miejscu ze ani karetka ani straż pożaru się nie mogła dostać... ; ( wiecznie coś nie tak ... ku....wa mieliśmy masę szczęścia ze drugiego dziecka nie straciliśmy... jak by nie upadł bokiem na rękę to kregoslup i zrbra byly by w drobny mak polamane ; ( na szczescie tylko reka polamana.. Ja sie pytam za co te wszystkie nieszczescia nam sie przytrafiaja ; (

reklama
Siwa u nas ostatnio wszystko idzie nie tak... ostatnio nasEgo średniego syna helikopterem do szpitala zabierali... No spadł z drzewa w takim miejscu ze ani karetka ani straż pożaru się nie mogła dostać... ; ( wiecznie coś nie tak ... ku....wa mieliśmy masę szczęścia ze drugiego dziecka nie straciliśmy... jak by nie upadł bokiem na rękę to kregoslup i zrbra byly by w drobny mak polamane ; ( na szczescie tylko reka polamana.. Ja sie pytam za co te wszystkie nieszczescia nam sie przytrafiaja ; (
Współczuję strasznie :(
Musialas się strasznych nerwów najeść.
Ale nie myśl o tym co by było gdyby, bo tak można się wykończyć psychicznie martwiac się tym co się mogło wydarzyć ale się nie wydarzyło.
Życzę żeby z ręką było wszystko dobrze i szybciutko się zroslo.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

O Jezu... współczuję. Całe szczęście że skończyło się tak jak się skończyło. Ja też mam już dość tego roku i marze żeby już się skończył. Jak do tej pory w żadnym roku swojego życia nie spotkało mnie tyle nieszczęść. Straciłam tatę,ciążę i ukochanego psa...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak mnie wszystko i wszyscy wkurzają!!! Już nie wytrzymuje nerwowo!!!! Chyba jednak @ się zbliża...
Huśtawki nastrój też mogą być w ciąży. Ja miałam tak że płakałam, za chwile się śmiałam, a później potrafiłam się wsciekac na męża bo zrobił mi herbatkę i położył kubek nie w tym miejscu stołu. A później się śmiałam z tych moich humorkow. Tego akurat wolałabym ominąć w ciąży

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj dziewczyny gorący okres przed nami same testy.
Do @ jeszcze 4 dni, temperatura dziś to 37.2 nigdy nie miałam tak wysokiej. Czyżby to coś oznaczało. Może któraś z Was miała tak wysoka?

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w poprzednim cyklu miałam 37,49 ( dla porównania normalnie jest 36,4) ale trzymam kciuki żeby u ciebie to oznaczało szczęście [emoji2]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry