anik co ty tu jeszcze robisz??,biegnij po teścior jakieś objawy masz?Hej nie zapominajcie o mnie ja tez testuje w tym msc.. Mam 27dc i wg moich obliczen @ spoznia sie 2-3 dni.. ide dzis kupic test..
reklama
Ja 21 września. Ale chyba zatestuje wcześniej. Możliwe że w ten cykl będzie 27 a nie 29. Więc będę próbować wcześnie. Mam parę testów czułości 10 w domu także co mi szkodzi.heheJa 24września
oluska88
Fanka BB :)
Acha no to oczywiste w tej sytuacji.w pierwszej ciazy miałam plamienia, było ok z szyjką ale nie było sexu - przez plamienia, w drugiej ciąży nie było plamień był sex i szyjka skróciła sie w błyskawicznym tempie bez ostrzeżeń i poroniłam, jeden lekarz mówi ze założy szef drugi ze będziemy obserwować. Wolała bym bez szwu bo wiadome narkoza, powikłania itd. Zakładam bez sexu bo sie porostu nie odważę nawet jak by wolno było.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Kupuj tescior, i dawaj szybko znać. Trzymam kciuki za pozytyw.Hej nie zapominajcie o mnie ja tez testuje w tym msc.. Mam 27dc i wg moich obliczen @ spoznia sie 2-3 dni.. ide dzis kupic test..
Ja bym się bała. Po urodzeniu drugiego dziecka przez 10 miesięcy się nie zabezpieczałam,mąż był za granicą więc nie musiałam,ale kiedyś sobie pozwoł i chodziłam cały miesiąc zestresowana ,że będzie jeszcze jedno. Na szczęście nic nie wyszło i zdążyłam się zabezpieczyć. Córka dała mi popalić jak się urodziła i już nie chciałam mieć więcej dzieci,ale mi się odmieniło,syn będzie miał 9 córka ma 5 więc teraz jestem gotowa na jeszcze jedno.my nie zabezpeczaliśmy się niczym źle znosiłam tabsy ,gumka nie wchodzo w grę i tak już ponad 15 lat i wpadki nie zaliczyłam a szkoda
izabela nie wiem czemu nie bałam się może dlatego że za każdym razem jak zachodziłam trwalo to trwało po porodzie na początku czułam stracha że wpadnę ale po czasie przeszło a teraz hulaj dusza ile pragnieJa bym się bała. Po urodzeniu drugiego dziecka przez 10 miesięcy się nie zabezpieczałam,mąż był za granicą więc nie musiałam,ale kiedyś sobie pozwoł i chodziłam cały miesiąc zestresowana ,że będzie jeszcze jedno. Na szczęście nic nie wyszło i zdążyłam się zabezpieczyć. Córka dała mi popalić jak się urodziła i już nie chciałam mieć więcej dzieci,ale mi się odmieniło,syn będzie miał 9 córka ma 5 więc teraz jestem gotowa na jeszcze jedno.
Carmen24l
Nie zawsze przy owu jest sluz, a nie zawsze test wychodzi pozytywny....trza sie bzykac , najlepiej co 2 dni i bedzie git [emoji106][emoji106]No to działamy od dziś bo wynika że teścior pozytywny mógłby wkońcu śluz się pojawić
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Ile masz dzieci ? Bo Nie doczytałem chyba.izabela nie wiem czemu nie bałam się może dlatego że za każdym razem jak zachodziłam trwalo to trwało po porodzie na początku czułam stracha że wpadnę ale po czasie przeszło a teraz hulaj dusza ile pragnie
reklama
Arya
Robilas test?Wydaje mi sie ze ja tak mialam i w ogole po owu pobolewalo mnie podbrzusze, po tygodniu przestalo i teraz lekko znow zaczelo.. Dodam ze spoznia mi sie okres tak okolo 1 dzien..