reklama
no ciuszkow mam juz sporo ale troche do dokupienia jeszcze jestBejbikowe zakupy sa super [emoji5]ja w pierwszej ciąży siedziałam od skonczonego 5 miesiaca i wciaz cos kupowalam na allegro.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Emsi*
Fanka BB :)
Witaj hajmal! [emoji6] To zaczynamy razem 1 cykl starań. Ja za tydzień, bo teraz koleżanka @ jest.dziewczyny przyłącze się do was. To będzie mój 1 miesiąc starań o 3 dziecko. Za pierwszym razem zaciążyłam w 3 miesiącu, potem miałam długą przerwę i udało się za pierwszym razem bez obserwacji, celowania od tak spontanicznie. A teraz zobaczymy mam już 34 lata wiec nie mam zamiaru czekać. Mam dziś 9 dc i zaczynamy swawolić
Powodzenia [emoji6]
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Emsi*
Witaj tanika [emoji6]Witam wszystkie staraczki --pozwolicie że dołączę do was
Jestem po trzech stratach
6miesięcy 4 miesiące i 9tyg ciąża pozamaciczna
W 2011r po 6 latach walki udało nam się szczęśliwe zaciążyć mamy wspaniałą 5-nią córcię
obecnie 3cykl starań i lipa dziś jest mój 12dc cykle wachają się między 27do 30 ostatnie dwa to 27 w tym cyklu skusiłam się na testy owulacyjne choć kiepsko nic nie wychodzi śluzu brak przytulanka są czekamy na efekty
serdeczne gratulacje tym którym się udało zdrowych pięknych 9miesięcy
Tobie również życzę powodzenia !!! [emoji6]
I bardzo przykro, że tyle musiałaś przejść ale widzę, że silna z Ciebie babka. Tak trzymać ! [emoji6]
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Witajcie wszystkie nowe i stare staraczki. U mnie dziś 26 dc. Objawów ciążowych i okresowych brak. Nie czuję nic.
Słuchajcie mam pytanie. Czy któraś z Was czuje się na siłach prowadzić naszą tabelkę do czasu powrotu berthy? Ja się zglosilam ale okazuje się że mój Excel nie działa bo mu licencja wygasła.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Słuchajcie mam pytanie. Czy któraś z Was czuje się na siłach prowadzić naszą tabelkę do czasu powrotu berthy? Ja się zglosilam ale okazuje się że mój Excel nie działa bo mu licencja wygasła.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj tanika [emoji6]
Tobie również życzę powodzenia !!! [emoji6]
I bardzo przykro, że tyle musiałaś przejść ale widzę, że silna z Ciebie babka. Tak trzymać ! [emoji6]
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE
dziękuję za miłe słowa
Było ciężko strasznie jestem z siebie dumna wiele kobiet ma podobnie do mnie
zobaczymy jak tym razem może zamiast pod górkę będzie z górki hehe
Katka12
Nie ma nic lepszego. Ja przy 1 dziecku niestety podostawałam wszystko łącznie z wózkiem od kuzynek które miały dzieci wcześniej a mi było głupio odmawiać. Przy 2 będę bardziej asertywna i poużywam sobie [emoji2] tylko niech w końcu zajdę[emoji1]Bejbikowe zakupy sa super [emoji5]ja w pierwszej ciąży siedziałam od skonczonego 5 miesiaca i wciaz cos kupowalam na allegro.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
reklama
Siwa ja co miesiąc od ponad 23lat na miesiączkę mam mdłości, boleści piersi brzucha wszystkie objawy typowe podobne do ciążowych a gdy zachodziłam kompletnie nic po za brakiem@ objawy ciąży pojawiały mi się około 1,5miesiąca po zajściu i życzę oby u Ciebie byl to dobry znak-)))
Testy owulacjny znów ujemny
Testy owulacjny znów ujemny