reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
oluska88 ja urodziłam w styczniu a swoje zakupy pierwsze zrobiłam w grudniu ze strachu mam nadzieję że w kolejnej ciąży poznam smak zakupowego szału:D

dziewczyny przyłącze się do was. To będzie mój 1 miesiąc starań o 3 dziecko. Za pierwszym razem zaciążyłam w 3 miesiącu, potem miałam długą przerwę i udało się za pierwszym razem bez obserwacji, celowania od tak spontanicznie. A teraz zobaczymy mam już 34 lata wiec nie mam zamiaru czekać. Mam dziś 9 dc i zaczynamy swawolić :)
Witaj hajmal! [emoji6] To zaczynamy razem 1 cykl starań. Ja za tydzień, bo teraz koleżanka @ jest.
Powodzenia [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkie staraczki --:cool2:pozwolicie że dołączę do was
Jestem po trzech stratach
6miesięcy 4 miesiące i 9tyg ciąża pozamaciczna
W 2011r po 6 latach walki udało nam się szczęśliwe zaciążyć mamy wspaniałą 5-nią córcię:-) :)
obecnie 3cykl starań i lipa dziś jest mój 12dc cykle wachają się między 27do 30 ostatnie dwa to 27 w tym cyklu skusiłam się na testy owulacyjne choć kiepsko nic nie wychodzi śluzu brak przytulanka są czekamy na efekty
serdeczne gratulacje tym którym się udało zdrowych pięknych 9miesięcy
Witaj tanika [emoji6]
Tobie również życzę powodzenia !!! [emoji6]
I bardzo przykro, że tyle musiałaś przejść ale widzę, że silna z Ciebie babka. Tak trzymać ! [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie wszystkie nowe i stare staraczki. U mnie dziś 26 dc. Objawów ciążowych i okresowych brak. Nie czuję nic.

Słuchajcie mam pytanie. Czy któraś z Was czuje się na siłach prowadzić naszą tabelkę do czasu powrotu berthy? Ja się zglosilam ale okazuje się że mój Excel nie działa bo mu licencja wygasła.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj tanika [emoji6]
Tobie również życzę powodzenia !!! [emoji6]
I bardzo przykro, że tyle musiałaś przejść ale widzę, że silna z Ciebie babka. Tak trzymać ! [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE
dziękuję za miłe słowa
Było ciężko strasznie jestem z siebie dumna wiele kobiet ma podobnie do mnie
zobaczymy jak tym razem może zamiast pod górkę będzie z górki hehe

Bejbikowe zakupy sa super [emoji5]ja w pierwszej ciąży siedziałam od skonczonego 5 miesiaca i wciaz cos kupowalam na allegro.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma nic lepszego. Ja przy 1 dziecku niestety podostawałam wszystko łącznie z wózkiem od kuzynek które miały dzieci wcześniej a mi było głupio odmawiać. Przy 2 będę bardziej asertywna i poużywam sobie [emoji2] tylko niech w końcu zajdę[emoji1]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Siwa ja co miesiąc od ponad 23lat na miesiączkę mam mdłości, boleści piersi brzucha wszystkie objawy typowe podobne do ciążowych a gdy zachodziłam kompletnie nic po za brakiem@ objawy ciąży pojawiały mi się około 1,5miesiąca po zajściu i życzę oby u Ciebie byl to dobry znak-)))

Testy owulacjny znów ujemny

Do góry