reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

dziewczyny przyłącze się do was. To będzie mój 1 miesiąc starań o 3 dziecko. Za pierwszym razem zaciążyłam w 3 miesiącu, potem miałam długą przerwę i udało się za pierwszym razem bez obserwacji, celowania od tak spontanicznie. A teraz zobaczymy mam już 34 lata wiec nie mam zamiaru czekać. Mam dziś 9 dc i zaczynamy swawolić :)

reklama
dziewczyny przyłącze się do was. To będzie mój 1 miesiąc starań o 3 dziecko. Za pierwszym razem zaciążyłam w 3 miesiącu, potem miałam długą przerwę i udało się za pierwszym razem bez obserwacji, celowania od tak spontanicznie. A teraz zobaczymy mam już 34 lata wiec nie mam zamiaru czekać. Mam dziś 9 dc i zaczynamy swawolić :)
Powodzenia!!!! Witamy w gronie [emoji2]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Sylviia ja miałam w ten sam dzien[emoji5]
Odpadły mnie dziś jakieś myśli ze nic z tego nie wyszło. Sylviia bolą Cię np. piersi albo masz jakieś objawy? Bo u mnie nic się nie dzieje...[emoji22]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie u mnie też nic, tylko przy stosunku mnie podbrzusze boli i czasami w dzień zaboli Ale to taki dziwny ból jakby jelit :/
W środę miałam gorączkę i myślałam że mnie chorobsko bierze bo czułam się jak z krzyża zdjęta, ale wczoraj już mi nic nie było, dziwne to wszystko :p

Witam wszystkie staraczki --:cool2:pozwolicie że dołączę do was
Jestem po trzech stratach
6miesięcy 4 miesiące i 9tyg ciąża pozamaciczna
W 2011r po 6 latach walki udało nam się szczęśliwe zaciążyć mamy wspaniałą 5-nią córcię:-) :)
obecnie 3cykl starań i lipa dziś jest mój 12dc cykle wachają się między 27do 30 ostatnie dwa to 27 w tym cyklu skusiłam się na testy owulacyjne choć kiepsko nic nie wychodzi śluzu brak przytulanka są czekamy na efekty
serdeczne gratulacje tym którym się udało zdrowych pięknych 9miesięcy

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry