pewnie i sama se wszystko wybierzeszNie ma nic lepszego. Ja przy 1 dziecku niestety podostawałam wszystko łącznie z wózkiem od kuzynek które miały dzieci wcześniej a mi było głupio odmawiać. Przy 2 będę bardziej asertywna i poużywam sobie [emoji2] tylko niech w końcu zajdę[emoji1]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Witaj hajmal! [emoji6] To zaczynamy razem 1 cykl starań. Ja za tydzień, bo teraz koleżanka @ jest.
Powodzenia [emoji6]
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE
Równierz życzę powodzenia
Aleksandrax
Fanka BB :)
Witam wszystkie nowe staraczki
Mąż wymyślił że może nie powinniśmy wyliczac tylko po prostu się nie zabezpieczać co jest głupie, bo u nas tak normalnie to oznacza sexy raz w miesiącu może dwa.
Pójdę jak się okres skończy do ginki niech zobaczy co się tam dzieje bo rozstrzal cyklu raz 25 raz 35 dni raczej nie jest normalny.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Już się ogarnełam z grubsza. Damy sobie jeszcze pół roku i jak się nie uda to trudno.Czyżbyś chciała odpuścić starania ? Dlaczego.? Nie traci nadziei. Uwierz że nam wszystkim jest źle jak przychodzi @,.
Mąż wymyślił że może nie powinniśmy wyliczac tylko po prostu się nie zabezpieczać co jest głupie, bo u nas tak normalnie to oznacza sexy raz w miesiącu może dwa.
Pójdę jak się okres skończy do ginki niech zobaczy co się tam dzieje bo rozstrzal cyklu raz 25 raz 35 dni raczej nie jest normalny.
Możesz mi podesłać, poradzę sobie bez excelaWitajcie wszystkie nowe i stare staraczki. U mnie dziś 26 dc. Objawów ciążowych i okresowych brak. Nie czuję nic.
Słuchajcie mam pytanie. Czy któraś z Was czuje się na siłach prowadzić naszą tabelkę do czasu powrotu berthy? Ja się zglosilam ale okazuje się że mój Excel nie działa bo mu licencja wygasła.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ok możesz mi przesłać maila na priv?Witam wszystkie nowe staraczki
Już się ogarnełam z grubsza. Damy sobie jeszcze pół roku i jak się nie uda to trudno.
Możesz mi podesłać, poradzę sobie bez excela
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
*Vanilia*
Moderatorka
Hej dziewczyny. Powiem Wam że mam bardzo dobre przeczucia w tym cyklu. Ja zachodze w tym miesiącu i nic mnie nie interesuje haha
Witam nowe dziewczyny :-) super ze jesteście
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Super podejście. Ja też mam zamiar w tym miesiącu zajść. Jestem już po owulce także czekam na efekty .Hej dziewczyny. Powiem Wam że mam bardzo dobre przeczucia w tym cyklu. Ja zachodze w tym miesiącu i nic mnie nie interesuje haha
reklama
Super podejście tak trzymaćHej dziewczyny. Powiem Wam że mam bardzo dobre przeczucia w tym cyklu. Ja zachodze w tym miesiącu i nic mnie nie interesuje haha
Czy po 5minutach test ow jest wiarygodny?w ulotce jest napisane że tak a z waszych doświadczeń? napisałam że jest ujemny a są 2krechy bardzo podobne do siebie to zn że owulka się zbliża tak?kupiłam pierwszy raz,jestem zielona w tym temacie
śluzu brak nic sahara