reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie ma nic lepszego. Ja przy 1 dziecku niestety podostawałam wszystko łącznie z wózkiem od kuzynek które miały dzieci wcześniej a mi było głupio odmawiać. Przy 2 będę bardziej asertywna i poużywam sobie [emoji2] tylko niech w końcu zajdę[emoji1]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
pewnie i sama se wszystko wybierzesz :)

reklama
Witam wszystkie nowe staraczki
Czyżbyś chciała odpuścić starania ? Dlaczego.? Nie traci nadziei. Uwierz że nam wszystkim jest źle jak przychodzi @,.
Już się ogarnełam z grubsza. Damy sobie jeszcze pół roku i jak się nie uda to trudno.
Mąż wymyślił że może nie powinniśmy wyliczac tylko po prostu się nie zabezpieczać co jest głupie, bo u nas tak normalnie to oznacza sexy raz w miesiącu może dwa.
Pójdę jak się okres skończy do ginki niech zobaczy co się tam dzieje bo rozstrzal cyklu raz 25 raz 35 dni raczej nie jest normalny.
Witajcie wszystkie nowe i stare staraczki. U mnie dziś 26 dc. Objawów ciążowych i okresowych brak. Nie czuję nic.

Słuchajcie mam pytanie. Czy któraś z Was czuje się na siłach prowadzić naszą tabelkę do czasu powrotu berthy? Ja się zglosilam ale okazuje się że mój Excel nie działa bo mu licencja wygasła.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Możesz mi podesłać, poradzę sobie bez excela ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkie nowe staraczki

Już się ogarnełam z grubsza. Damy sobie jeszcze pół roku i jak się nie uda to trudno.
Mąż wymyślił że może nie powinniśmy wyliczac tylko po prostu się nie zabezpieczać co jest głupie, bo u nas tak normalnie to oznacza sexy raz w miesiącu może dwa.
Pójdę jak się okres skończy do ginki niech zobaczy co się tam dzieje bo rozstrzal cyklu raz 25 raz 35 dni raczej nie jest normalny.

Możesz mi podesłać, poradzę sobie bez excela ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ok możesz mi przesłać maila na priv?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny. Powiem Wam że mam bardzo dobre przeczucia w tym cyklu. Ja zachodze w tym miesiącu i nic mnie nie interesuje haha:-D

Witam nowe dziewczyny :-) super ze jesteście

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Super podejście tak trzymać :tak:

Czy po 5minutach test ow jest wiarygodny?w ulotce jest napisane że tak a z waszych doświadczeń? napisałam że jest ujemny a są 2krechy bardzo podobne do siebie to zn że owulka się zbliża tak?kupiłam pierwszy raz,jestem zielona :errr:w tym temacie
śluzu brak nic sahara

Do góry