No ja miałam owulacje 2 wrześniaNa ciaze u nas chyba za wczesnie [emoji6] nawet zagniezdzenia nie bylo [emoji23][emoji23][emoji
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja miałam owulacje 2 wrześniaNa ciaze u nas chyba za wczesnie [emoji6] nawet zagniezdzenia nie bylo [emoji23][emoji23][emoji
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Izabela zmieniłaś avatara? To z Tobą testuje? Ja dopiero dzisiaj doczekalam się owulkiMnie dzisiaj cały dzień boli podbrzusze. Owulka była w poniedziałek.
Za wcześnie nie ma co testować bo tylko się człowiek denerwuje nie potrzebnie. Dlatego nie trzymam w domu testów żeby mnie nie kusilo. Kupię dopiero w dniu @ jak się nie pojawi.To ja na Twoim miejscu pewnie juz bym z 2 razy testowala [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Też sobie tak obiecywalam a potem 2 dni przed @ mówiłam " a zrobię to tylko 4-5 zł " i następnie było wielkie rozczarowanieZa wcześnie nie ma co testować bo tylko się człowiek denerwuje nie potrzebnie. Dlatego nie trzymam w domu testów żeby mnie nie kusilo. Kupię dopiero w dniu @ jak się nie pojawi.
Tak zmieniłam. Testujemy razem. Będą emocje .Izabela zmieniłaś avatara? To z Tobą testuje? Ja dopiero dzisiaj doczekalam się owulki
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Sylviia ja miałam w ten sam dzien[emoji5]No ja miałam owulacje 2 września