reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

dziękuje za miłe przyjecie

tanika to będziesz testować ciut wcześniej ode mnie :) a esmi ciut później , ważne zeby było pozytywnie :)

ja dla starszego dostałam mnóstwo używanych ciuchów od brata, łóżeczko krzesełko i wózek od szwagra, oni sa wysocy a ja niska po cc było mi bardzo nie wygodnie. Przy drugim dziecku kupiłam za wczasu nowy wózek, łóżeczko, przewijak, krzesełko - to tak jak bym zapeszyła bo sie nie przydało. . Stoi to wszystko nie użyte, kazałam mężowi sprzedać ale nie pozwolił . Jeśli mi sie uda jeszcze kiedyś to nic nie kupie z wyjątkiem pieluszki. Darowane jest fajne ale czasem nie wygodne :)

reklama

tanika to będziesz testować ciut wcześniej ode mnie :) a esmi ciut później , ważne zeby było pozytywnie :)

ja dla starszego dostałam mnóstwo używanych ciuchów od brata, łóżeczko krzesełko i wózek od szwagra, oni sa wysocy a ja niska po cc było mi bardzo nie wygodnie. Przy drugim dziecku kupiłam za wczasu nowy wózek, łóżeczko, przewijak, krzesełko - to tak jak bym zapeszyła bo sie nie przydało. . Stoi to wszystko nie użyte, kazałam mężowi sprzedać ale nie pozwolił . Jeśli mi sie uda jeszcze kiedyś to nic nie kupie z wyjątkiem pieluszki. Darowane jest fajne ale czasem nie wygodne :)

no mam nadzieję :)
ja po córci zostawione mam ciuszki i łóżeczko z nadzieją że się przyda chyba że będzie dwoje naraz hehe to trzeba będzie dokupić

Ja też po cichu liczę na bycie czerwcowa mama :) Póki co u mnie 5 dzień cyklu, także jeszcze 5 dni i starania pełną parą :) Mój chłop to się bardziej tymi staraniami przejął niż ja :p

Ja też po cichu liczę na bycie czerwcowa mama :) Póki co u mnie 5 dzień cyklu, także jeszcze 5 dni i starania pełną parą :) Mój chłop to się bardziej tymi staraniami przejął niż ja :p

powodzenia !!!z doświadczenia własnego wiem na początku dla mojego była frajda i cieszył się że nie musimy się zabezpieczać a po kilkunastu miesiącach miał dość:growl: oby u ciebie tak nie było i mój teraz też wytrzymał narazie 3miesiąc daje rade hehe

powodzenia !!!z doświadczenia własnego wiem na początku dla mojego była frajda i cieszył się że nie musimy się zabezpieczać a po kilkunastu miesiącach miał dość:growl: oby u ciebie tak nie było i mój teraz też wytrzymał narazie 3miesiąc daje rade hehe
Dla mojego to normalka. Ja po każdym dziecku zakładałem spirale, nigdy nie musieliśmy uważać. :D

Super podejście tak trzymać :tak:

Czy po 5minutach test ow jest wiarygodny?w ulotce jest napisane że tak a z waszych doświadczeń? napisałam że jest ujemny a są 2krechy bardzo podobne do siebie to zn że owulka się zbliża tak?kupiłam pierwszy raz,jestem zielona :errr:w tym temacie
śluzu brak nic sahara
Owulacyjny odczytujesz po 10 min

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Ja kompletnie nic nie mam będę zaczynać od początku. Zawsze wszystko oddawałam bo twierdziłam że nie będzie mi potrzebne. A tu bach, chcem jeszcze jedno.

Nawet mnie nie strasz :p Chociaż Ci powiem, że mój mąż bardzo chce drugiego dziecka. Jak się staralismy o ciążę, którą niestety straciłam to przez 8 cykli nawet przez chwilę nie zwątpil i nawet ani razu nie odmówił seksu :p

reklama
Do góry