reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

dziękuje za miłe przyjecie

tanika to będziesz testować ciut wcześniej ode mnie :) a esmi ciut później , ważne zeby było pozytywnie :)

ja dla starszego dostałam mnóstwo używanych ciuchów od brata, łóżeczko krzesełko i wózek od szwagra, oni sa wysocy a ja niska po cc było mi bardzo nie wygodnie. Przy drugim dziecku kupiłam za wczasu nowy wózek, łóżeczko, przewijak, krzesełko - to tak jak bym zapeszyła bo sie nie przydało. . Stoi to wszystko nie użyte, kazałam mężowi sprzedać ale nie pozwolił . Jeśli mi sie uda jeszcze kiedyś to nic nie kupie z wyjątkiem pieluszki. Darowane jest fajne ale czasem nie wygodne :)

reklama

tanika to będziesz testować ciut wcześniej ode mnie :) a esmi ciut później , ważne zeby było pozytywnie :)

ja dla starszego dostałam mnóstwo używanych ciuchów od brata, łóżeczko krzesełko i wózek od szwagra, oni sa wysocy a ja niska po cc było mi bardzo nie wygodnie. Przy drugim dziecku kupiłam za wczasu nowy wózek, łóżeczko, przewijak, krzesełko - to tak jak bym zapeszyła bo sie nie przydało. . Stoi to wszystko nie użyte, kazałam mężowi sprzedać ale nie pozwolił . Jeśli mi sie uda jeszcze kiedyś to nic nie kupie z wyjątkiem pieluszki. Darowane jest fajne ale czasem nie wygodne :)

no mam nadzieję :)
ja po córci zostawione mam ciuszki i łóżeczko z nadzieją że się przyda chyba że będzie dwoje naraz hehe to trzeba będzie dokupić

Ja też po cichu liczę na bycie czerwcowa mama :) Póki co u mnie 5 dzień cyklu, także jeszcze 5 dni i starania pełną parą :) Mój chłop to się bardziej tymi staraniami przejął niż ja :p

Ja też po cichu liczę na bycie czerwcowa mama :) Póki co u mnie 5 dzień cyklu, także jeszcze 5 dni i starania pełną parą :) Mój chłop to się bardziej tymi staraniami przejął niż ja :p

powodzenia !!!z doświadczenia własnego wiem na początku dla mojego była frajda i cieszył się że nie musimy się zabezpieczać a po kilkunastu miesiącach miał dość:growl: oby u ciebie tak nie było i mój teraz też wytrzymał narazie 3miesiąc daje rade hehe

powodzenia !!!z doświadczenia własnego wiem na początku dla mojego była frajda i cieszył się że nie musimy się zabezpieczać a po kilkunastu miesiącach miał dość:growl: oby u ciebie tak nie było i mój teraz też wytrzymał narazie 3miesiąc daje rade hehe
Dla mojego to normalka. Ja po każdym dziecku zakładałem spirale, nigdy nie musieliśmy uważać. :D

Super podejście tak trzymać :tak:

Czy po 5minutach test ow jest wiarygodny?w ulotce jest napisane że tak a z waszych doświadczeń? napisałam że jest ujemny a są 2krechy bardzo podobne do siebie to zn że owulka się zbliża tak?kupiłam pierwszy raz,jestem zielona :errr:w tym temacie
śluzu brak nic sahara
Owulacyjny odczytujesz po 10 min

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Ja kompletnie nic nie mam będę zaczynać od początku. Zawsze wszystko oddawałam bo twierdziłam że nie będzie mi potrzebne. A tu bach, chcem jeszcze jedno.

Nawet mnie nie strasz :p Chociaż Ci powiem, że mój mąż bardzo chce drugiego dziecka. Jak się staralismy o ciążę, którą niestety straciłam to przez 8 cykli nawet przez chwilę nie zwątpil i nawet ani razu nie odmówił seksu :p

reklama
Do góry