reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny mam taki problem... jakoś dwa dni po owulacji podczas przytulania zaczęło strasznie boleć mnie podbrzusze :/ nie wiem co jest grane... Nawet w pozycji klasycznej boli. Mam takie uczucie jakby spuchła mi macica i mąż uderzał o jej ściankę.... Miała któraś z Was coś takiego??

Wydaje mi sie ze ja tak mialam i w ogole po owu pobolewalo mnie podbrzusze, po tygodniu przestalo i teraz lekko znow zaczelo.. Dodam ze spoznia mi sie okres tak okolo 1 dzien..

reklama
Mnie wczoraj i dzis bolalo ze ledwo chodzilam. Owu niby byla pon/wt. Teraz juz przechodzi ale bolalo jak na okres x 10. Nawet nie wiem czy dam rady dzisiaj bobosexy robic bo na wszelki wypadek chcielismy jeszcze raz.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie wczoraj i dzis bolalo ze ledwo chodzilam. Owu niby byla pon/wt. Teraz juz przechodzi ale bolalo jak na okres x 10. Nawet nie wiem czy dam rady dzisiaj bobosexy robic bo na wszelki wypadek chcielismy jeszcze raz.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

To moze jest cos na rzeczy.. Mialam podobnie. W sobote dam ci znac czy to mialo jakies znaczenie bo bede testowac;)

Dziewczyny mam taki problem... jakoś dwa dni po owulacji podczas przytulania zaczęło strasznie boleć mnie podbrzusze :/ nie wiem co jest grane... Nawet w pozycji klasycznej boli. Mam takie uczucie jakby spuchła mi macica i mąż uderzał o jej ściankę.... Miała któraś z Was coś takiego??
Mnie dzisiaj cały dzień boli podbrzusze. Owulka była w poniedziałek.

Sylviia ja też mam takie boleści choć nie co miesiąc. W tym cyklu tez miałam. Nawet rozmawiałam ostatnio na ten temat z koleżanką, bo ona ma tak samo i stwierdzilysmy, że to pewnie już wiek robi swoje [emoji12]

Wiecie co nie dość, że kupiłam Folik i w tym samym dniu się dowiedziałam, że Inofem jest lepszy to właśnie widziałam cenę Folika w rossmannie 60tabletek niespełna 4zl a ja zapłaciłam w aptece 19,90 zł za 90 tabletek. Interes życia. Brawo ja!

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry