reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Haha no nasi mężowie mają czasami ciężko [emoji6] chociaż mój nie narzekał [emoji5] może dlatego że to był dopiero pierwszy cykl starań. Zobaczymy czy w następnych będzie taki chętny (oby nie musialo byc następnego)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez mam taka nadzieje ze nastepny cykl staran nie bedzie potrzebny..

Tylko że w większości laboratoriow krew do badań pobierają w godzinach porannych ewentualnie do 11. Nie kojarzę żeby w moim mieście w którymś puncie pobierali po południu. Może się mylę, ale zawsze jeździłam rano.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Noo to będą emocje za kilka dni:biggrin2:

U mnie dzisiaj 11 dc, nie kupiłam testów owu ale wydaje mi się że śluz zmienia się na płynny.....i dzisiaj bolał mnie jajnik i teraz nie wiem.....czy już by była owulacja?
trochę to wcześnie ale może....
Wczoraj były boboseksy ale dzisiaj chyba też będą bo boje się ominąć tego najważniejszego dnia:-D a mój m na to jak na lato hehe

Dziewczyny mam taki problem... jakoś dwa dni po owulacji podczas przytulania zaczęło strasznie boleć mnie podbrzusze :/ nie wiem co jest grane... Nawet w pozycji klasycznej boli. Mam takie uczucie jakby spuchła mi macica i mąż uderzał o jej ściankę.... Miała któraś z Was coś takiego??

reklama
Noo to będą emocje za kilka dni:biggrin2:

U mnie dzisiaj 11 dc, nie kupiłam testów owu ale wydaje mi się że śluz zmienia się na płynny.....i dzisiaj bolał mnie jajnik i teraz nie wiem.....czy już by była owulacja?
trochę to wcześnie ale może....
Wczoraj były boboseksy ale dzisiaj chyba też będą bo boje się ominąć tego najważniejszego dnia:-D a mój m na to jak na lato hehe

Wcale nie szybko.. Ja owu najprawdopodobniej mialam 9-10 dnia i teraz jak narazie nie robilam jeszcze testu ale 1-2 dni mi sie spoznia. Wg owu.. Ja mam krotkie cykle.. Moze dlatego do mnie to normalne.. Ale probuj i tego 11 dnia;)

Do góry