Rozpuszczalna
Fanka BB :)
U mnie dziś 24dc jeszcze 5 dni do @. Oby szybko zlecialo bo zaczyna mnie korcic żeby zatestowac. Dziś mnie trochę mdlilo, ale to pewnie zasługa autosugestji. No cóż zostaje tylko czekać [emoji17]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja spróbuję jeszcze w sobotę o ile wcześniej @ nie przyjdzie.Jesteśmy w podobnej sytuacji z tym że ja mam 26dc... testuję jutro albo w sobotę... u mnie cykle nieregularne 22-29, z dni płodnych wnioskuje kiedy mam dostac, bo już od 3 lat obserwuje swój cykl i wychodzi mi, że miałbym dostać wczoraj, ale nie ma... i nie zanosi się narazie zebym miala dostać... zobaczymy... bladziutka kreseczka była, ale boję się, że jej jutro nie będzie, że zniknie kiedy Ty testujesz jeszcze?
No właśnie tak nasza autosugestia... Ja też wczoraj i przedwczoraj miałam mdłości a dziś na teście jedna kreseczkaU mnie dziś 24dc jeszcze 5 dni do @. Oby szybko zlecialo bo zaczyna mnie korcic żeby zatestowac. Dziś mnie trochę mdlilo, ale to pewnie zasługa autosugestji. No cóż zostaje tylko czekać [emoji17]
Spokojnie jeszcze masz trochę czas i może zobaczysz 2 kreseczki.Ja spróbuję jeszcze w sobotę o ile wcześniej @ nie przyjdzie.
No właśnie tak nasza autosugestia... Ja też wczoraj i przedwczoraj miałam mdłości a dziś na teście jedna kreseczka
Ogólnie mam dziś zły dzień. Nie wiem co mnie podkusilo żeby dzisiaj zatestowac. Przecież mogłam się domyślić że mnie to zdoluje. Dodatkowo wybrałam się na cmentarz do taty i tam już totalnie się rozkleilam. Powiem Wam że jak mój tata odszedł w styczniu to po cichu liczyłam że "odrodzi " się w moim dziecku. I faktycznie w lutym zaszlam w ciążę ale niestety biochemiczna.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj współczuję ale dokładnie wiem co czujesz. Ja tez mam takie myśli. Co więcej wiem, że ktoś czuwa tam na górze nad nami [emoji6] zatem glowa do góry. Na pewno będziesz miała dwie kreseczki załatwione [emoji6]Ja spróbuję jeszcze w sobotę o ile wcześniej @ nie przyjdzie.
No właśnie tak nasza autosugestia... Ja też wczoraj i przedwczoraj miałam mdłości a dziś na teście jedna kreseczka
Ogólnie mam dziś zły dzień. Nie wiem co mnie podkusilo żeby dzisiaj zatestowac. Przecież mogłam się domyślić że mnie to zdoluje. Dodatkowo wybrałam się na cmentarz do taty i tam już totalnie się rozkleilam. Powiem Wam że jak mój tata odszedł w styczniu to po cichu liczyłam że "odrodzi " się w moim dziecku. I faktycznie w lutym zaszlam w ciążę ale niestety biochemiczna.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Haha no nasi mężowie mają czasami ciężko [emoji6] chociaż mój nie narzekał [emoji5] może dlatego że to był dopiero pierwszy cykl starań. Zobaczymy czy w następnych będzie taki chętny (oby nie musialo byc następnego)Hej u mnie dzisiaj 16 dc i test owu jak nigdy dotąd pokazał 2 grube kruchy zaraz po nasikaniu [emoji50] biedny ten mój mąż nie odpocznie dzisiaj nie ma bata!
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Czuje dokladnie to samo[emoji5]Kurczę do tego 16stego tak daleko... Najchętniej to bym już teraz test zrobiła