reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zobacz załącznik 771665

Teraz to ja juz prawie nic tu nie widze. Czyzby psikus psychiki? Endo zlecil mi dzis bete.. Wiec zobaczymy wieczorem. Poki co leczenie Letroxem gdyby jednak to co widze, to bylo to :p

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja widzę [emoji2] za to u mnie testy owu wciąż takie same ale brak skoku temperatury, nawet spada teraz i nie wiem co myśleć...[emoji52] zakładając że owu jest dzisiaj to nie powinno być rano wyższej temperatury??? Jak to w końcu jest?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja widzę [emoji2] za to u mnie testy owu wciąż takie same ale brak skoku temperatury, nawet spada teraz i nie wiem co myśleć...[emoji52] zakładając że owu jest dzisiaj to nie powinno być rano wyższej temperatury??? Jak to w końcu jest?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Temp rośnie dopiero po owu :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny kto teraz testuje na dniach a może dziś? Myślicie że w 23 dc przy cyklach 29 dniowych jest sens w ogóle robić test?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Za wcześnie. Musisz uzbroić się w cierpliwość.
Zobacz załącznik 771665

Teraz to ja juz prawie nic tu nie widze. Czyzby psikus psychiki? Endo zlecil mi dzis bete.. Wiec zobaczymy wieczorem. Poki co leczenie Letroxem gdyby jednak to co widze, to bylo to :p

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Jest, jest, widać. [emoji4]

Janka pewnie że jest kreseczka a ilu dniowe masz cykle?
Anulka_P ja bym jeszcze poczekala ale mam wesele właśnie w sobotę i wolałabym już coś wiedzieć. Zrobię ten test może akurat coś wyjdzie jak u Janki[emoji5] a jak nawet nie to jeszczenie będę tego brała go siebie i poczekam cierpliwie do terminu @ i zrobie powtórkę.

reklama
Janka pewnie że jest kreseczka a ilu dniowe masz cykle?
Anulka_P ja bym jeszcze poczekala ale mam wesele właśnie w sobotę i wolałabym już coś wiedzieć. Zrobię ten test może akurat coś wyjdzie jak u Janki[emoji5] a jak nawet nie to jeszczenie będę tego brała go siebie i poczekam cierpliwie do terminu @ i zrobie powtórkę.

28-29 :) zrób, zrób - negatywnymi nie ma się co dołować, dopóki to nie termin. A pozytywne.. bywa, że Cię zaskoczą :)

Do góry