reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Janka a miałaś jakieś objawy? Coś czulas? Bo my w tym cyklu mieliśmy mega obstawianie, ale ja nic po sobie narazie nie czuję. Może kilka razy delikatne kłucie w podbrzuszu. Tylko jest jeszcze bardzo wcześnie termin @ na 16.09 więc dopiero w sumie może dochodzić do ewentualnego zagniezdzenia.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Janka jest krecha:-D super. Beta na pewno będzie pozytywna :-)

Dziewczyny zrobiłam wczoraj powtórkę prolaktyny. I dziś szok z 30 spadła do 14 to prawie idealnie:-D biorę castagnus na obniżenie prolaktyny i przy okazji uregulowanie hormonów i cykli. Ma bardzo dobre opinie. Cieszę się bardzo bo owulacja na dniach więc będziemy działać;-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Janka jest krecha:-D super. Beta na pewno będzie pozytywna :-)

Dziewczyny zrobiłam wczoraj powtórkę prolaktyny. I dziś szok z 30 spadła do 14 to prawie idealnie:-D biorę castagnus na obniżenie prolaktyny i przy okazji uregulowanie hormonów i cykli. Ma bardzo dobre opinie. Cieszę się bardzo bo owulacja na dniach więc będziemy działać;-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
To super ze Ci pomaga. Ja bralam tez jakis rok temu, ale na plamienia które mam od końca okresu do owu i mi nic nie pomógł niestety. Może na inne dolegliwości jest poprostu niż moje[emoji6]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Objawy? Hm..
Kłócie w pachwinie, co nota bene mnie tu przywlekło
Zawroty głowy i permanentne zmęczenie..

Brzmi to mało ciążowo, a jeśli dodać jeszcze do tego, że cycki mi sflaczał (w życiu czegos takiego nie widziałam! mam malutkie, ale pelne, a teraz prawie dyndaja i wszystkie staniki są sa duże)... naprawdę powątpiewam, czy beta potwierdzi ciązę, a nawet jeśli, to czy nie będzie pustego jaja jak ostatnio. We wcześniejszej straszne nudności i nawalające cyce od 26 dc.

Dziewczyny nie wiem co się dzieje :(
Owulacje miałam 5 dni temu... A od wczoraj praktycznie nie schodze z kibelka, na zmianę zatwardzenie z... :/ do tego czuję się tak jakbym miała gorączkę Ale na szczęście nie mam... Boję się że jeżeli doszło do zapłodnienia to choroba może zaszkodzić zarodkowi :( co polecacie oprócz leków na takie dolegliwości?

reklama
Do góry