reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hahha moze i tak [emoji7][emoji7]
Mam nadzieje ze jak Tobie sie uda ,to moze i ty mi potem przyniesiesz szczescie [emoji39][emoji39]
[emoji56][emoji56][emoji56][emoji56]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
Hej,
wlejam ostatnią aktualizację i czekam na wiadomosc od Siwej, zeby przesłać Excela do prowadzenia tabelki!
Dzieki dziewczyny za wsparcie! Bede od czasu do czasu zagladac.

upload_2016-9-7_12-26-29.png

upload_2016-9-7_12-26-0.png

Załączniki

• upload_2016-9-7_12-26-0.png
    upload_2016-9-7_12-26-0.png
    39,1 KB · Wyświetleń: 285
  • upload_2016-9-7_12-26-29.png
    upload_2016-9-7_12-26-29.png
    3,1 KB · Wyświetleń: 283
Zobacz załącznik 771665

Teraz to ja juz prawie nic tu nie widze. Czyzby psikus psychiki? Endo zlecil mi dzis bete.. Wiec zobaczymy wieczorem. Poki co leczenie Letroxem gdyby jednak to co widze, to bylo to :p

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz ze ja z testem mam podobnie.. I moj tescik z kreseczka wyglada jak Twoj:) Robilam wczoraj w 24dc.. Taki właśnie cien ale tam jest. Gdyby nie bylo zadnego stezenia w moczu, nie powinien w ogole wyskoczyc.. Mam podobnie jak Ty.. Ktory masz dzien cyklu? Ja mam 25 dzisiaj a powtorzyc test chce piątek albo sobote.. Dzis powinnam dostac okres wg moich obliczen.

To wydaje mi sie ze jak dzis mialas mniec okres a go nie masz no a test jest pozytywny to GRATULUJE [emoji39][emoji39]

Ciąża ciążę ciążą pogania widzę. Ja tez idę w krzaki. Odezwę się za jakiś czas być może [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mówisz, że możesz – to możesz.
Mówisz, że nie możesz – to nie możesz.
Więc sobie wybierz.
— Mistrz Zen Seung Sahn

Ciąża ciążę ciążą pogania widzę. Ja tez idę w krzaki. Odezwę się za jakiś czas być może [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mówisz, że możesz – to możesz.
Mówisz, że nie możesz – to nie możesz.
Więc sobie wybierz.
— Mistrz Zen Seung Sahn
Odezwij sie czasem [emoji8]

reklama
Do góry