reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A moja teściowa mieszka na tej samej ulicy i rzadko się widujemy. Nie wciska nam się, nie narzuca w ogóle, to co kupię, zrobię- wszystko wg niej jest piękne i idealne. Potrafi pocieszyć i w każdej chwili jak ją o coś poproszę to stara się stanąć na wysokości zadania. Za często się z nią nie widzimy bo mój syn ma zakaz od psychologa żeby za bardzo nie przebywał z babcią. Jak mały miał roczek to poszłam do pracy i teściowa z nim siedziała 1,5 roku, tak mi go rozbestwiła, pozwalała mu na wszystko, tańczyła jak jej zagrał i do dzisiaj mamy z tym problem, a syn ma 4,5 l.Ma silną osobowość i uwielbia rządzić.
Sałatka gratki z powodu serduszka! Teraz już wyluzuj trochę i ciesz się ciążą. Oby była nudna.
Bertha kurde dołujące wieści. Tyle info na raz to trochę za dużo. Ale fajnie że masz lekarza, który się Tobą zajmie i któremu zależy. Mam nadzieje, że szybko się z tym uporasz i zajdziesz w upragnioną ciążę. Szkoda, że na razie nie będziesz się udzielać. Było mi raźniej z Tobą. Ja chyba też posiedzę w "krzaczorach" bo muszę odpocząć od tych starań na siłę.Na razie sytuacja w pracy stabilna. Kierownik powiedział, że zwalniać nie będzie, mam sobie sama ustalić swoje obowiązki, więc póki gra jeszcze miłego to postaram się trochę uspokoić bo ta niepewna sytuacja w pracy nieźle mnie stresowała. Mój synek daje czadu w przedszkolu więc muszę mu też kupę czasu poświęcać.Z m muszę odbudować nasze relacje intymne bo po ostatnich staraniach masakra. W ogóle to za chwilę będę miała też pełno roboty więc nie będę miała czasu myśleć i dołować się. Tylko zastanawiam się czy ja za dużo tej pracy na siebie nie wzięłam w tym roku i czy sprostam. Jak będziesz miała ochotę to też pisz na priv.
A lepiej wlasnie widziec sie rzadko,szanujee ja tylko dlatego bo to Mama mojego meza, nic poza tym

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
Nasi rodzice mieszkają w Polsce. Widzimy ich ok 2 razy do roku. Nikt do niczego się nie wtrąca :). Ma to swoje plusy i minusy. Nasze dzieci za to są pokrzywdzone bo nie znają dobrze dziadków, ciotek itp :(
Wiesz moja mala tez ma dziadkow w polsce,ale uwierz ze czesciej ich widuje niz jakk tych tutaj. Moja tesciowa nigdy z moja mala sie nie bawila , nigdy!!! Za to moi rodzice jak ja widza to mnie olewaja hehe no Bo chca sie wnusia nacieszyc a ta tutaj to porazka!!!

Wiesz moja mala tez ma dziadkow w polsce,ale uwierz ze czesciej ich widuje niz jakk tych tutaj. Moja tesciowa nigdy z moja mala sie nie bawila , nigdy!!! Za to moi rodzice jak ja widza to mnie olewaja hehe no Bo chca sie wnusia nacieszyc a ta tutaj to porazka!!!

Ja już od pewnego czasu mam to gdzieś, mój synek ma po prostu tylko jednych dziadków, a moi rodzice tak nadrabiają z ciocią, że małe szanse aby kiedykolwiek poczuł że czegoś mu brakuje.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny kto teraz testuje na dniach a może dziś? Myślicie że w 23 dc przy cyklach 29 dniowych jest sens w ogóle robić test?

Raczej za wcześnie.
Ja jutro znowu sprawdzam, wczoraj wieczorem trochę źle się czułam, czułam napiecie w brzuchu i lekko mnie mdlilo, ale staram się sobie tłumaczyć ze to nic nie znaczy żeby się znowu nie czuć zawiedziona, bo już jestem zmęczona ta ciągła huśtawka nadzieji i zawodu w tym cyklu.

Wrzuć zdjęcie, oblukamy kreseczkę :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
1473236118716.jpg

Teraz to ja juz prawie nic tu nie widze. Czyzby psikus psychiki? Endo zlecil mi dzis bete.. Wiec zobaczymy wieczorem. Poki co leczenie Letroxem gdyby jednak to co widze, to bylo to :p

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1473236118716.jpg
    1473236118716.jpg
    81,6 KB · Wyświetleń: 235
reklama
Do góry