reklama
Katka12
Fanka BB :)
Ja folik bioręKurcze ja dziś pakę Foliku kupilam :-/ no nic zacznę od Inofolicu lub Inofemu, w zależności co uda mi się kupić.
Dzięki [emoji6]
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Bertha mogę spróbować poprowadzić znowu tabelkę. I tak codziennie tu zaglądam (hehe to już chyba uzależnienie) wyślę Ci później maila na priv.Gratulacje dziewczyny!!! Pozytywnej bety i serduszka!!
Kochane, szukam chętnej na zajęcie sie tabelka na jakis czas. Ja chce na chwile pójść "w krzaki", oderwać sie na troche.
Chętnej podeśle plik excel w którym aktualizuje dane i potem wklejam jako obraz tabelkę.
Ja dzisiaj mam 2dc, byłam u gina, dostałam clo 2x1 i Nolvadex 1x1 - stymulacja przed IUI.
Zbadał mnie dokładnie, prawy jajnik mam schowany za macice, macice wykrzywiona, jajowod prawy pokręcony.
Lewy - najprawdopodobniej zrobił sie tzw wodniak... Usg następnym razem jeszcze potwierdzi czy to wodniak czy płyn gdzieś sie zatrzymał. Niestety prawdopodobnie jednak wodniak - czyli płyn pewnie po pęknięciu pęcherzyka wleciał do jajowodu a jajowod sie przytknął i sie rozszerzył jak balonik z woda. Co oznacza w zasadzie całkowite zniszczenie jajowodu.
Jesli teraz sie nie uda to dr załatwi mi operacje - usunięcie mojej torbieli z lewego jajnika ktora mam juz długo i usunięcie lewego jajowodu...
Dlatego teraz walczymy o prawy jajowod. Od dzisiaj restrykcyjna dieta - warzywa surowe, jaja, zero mąki, cukru pod jakakolwiek postacią, jedzenie co 3h. 1h ruchu dziennie - np po 15min - nawet moze to byc skakanie w miejscu jak na skakance. Spać mam na prawym boku, zeby macica wróciła na swoje miejsce w lewo, nóg nie zginać, do tego biore czopki Distreptaza 3x1.
U gina peklam, ze nie wychodzi mi juz tyle czasu, rozpłakałam sie. Przytulił mnie i powiedział ze obiecuje ze bede miała dziecko, ze za rok bede juz szczęśliwa, zrobi wszystko co w jego mocy..
Wpadnę raz na jakis czas zdać relacje co u mnie. Jakbyście chciały mnie wywołać to piszcie priva.
Powodzenia dla wszystkich!
A w ogóle to wierzę że uda Ci się już niedługo utulic upragnione maleństwo [emoji7]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Carmen24l
Znam to mam podobnie a raczej mialam tylko ze teraz oddalilam sie od wszystkich to mam spokojTo wszystko przez to ze mój mąż przed ślubem to był typowy synek mamusi ja się pojawiłam i nagle wszystko się zmieniło
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
korek2016
Na pewno wszystko będzie dobrze! Ważne, że przyczyna została odkryta i teraz będzie już na pewno lepiej!! Powodzenia ;*Gratulacje dziewczyny!!! Pozytywnej bety i serduszka!!
Kochane, szukam chętnej na zajęcie sie tabelka na jakis czas. Ja chce na chwile pójść "w krzaki", oderwać sie na troche.
Chętnej podeśle plik excel w którym aktualizuje dane i potem wklejam jako obraz tabelkę.
Ja dzisiaj mam 2dc, byłam u gina, dostałam clo 2x1 i Nolvadex 1x1 - stymulacja przed IUI.
Zbadał mnie dokładnie, prawy jajnik mam schowany za macice, macice wykrzywiona, jajowod prawy pokręcony.
Lewy - najprawdopodobniej zrobił sie tzw wodniak... Usg następnym razem jeszcze potwierdzi czy to wodniak czy płyn gdzieś sie zatrzymał. Niestety prawdopodobnie jednak wodniak - czyli płyn pewnie po pęknięciu pęcherzyka wleciał do jajowodu a jajowod sie przytknął i sie rozszerzył jak balonik z woda. Co oznacza w zasadzie całkowite zniszczenie jajowodu.
Jesli teraz sie nie uda to dr załatwi mi operacje - usunięcie mojej torbieli z lewego jajnika ktora mam juz długo i usunięcie lewego jajowodu...
Dlatego teraz walczymy o prawy jajowod. Od dzisiaj restrykcyjna dieta - warzywa surowe, jaja, zero mąki, cukru pod jakakolwiek postacią, jedzenie co 3h. 1h ruchu dziennie - np po 15min - nawet moze to byc skakanie w miejscu jak na skakance. Spać mam na prawym boku, zeby macica wróciła na swoje miejsce w lewo, nóg nie zginać, do tego biore czopki Distreptaza 3x1.
U gina peklam, ze nie wychodzi mi juz tyle czasu, rozpłakałam sie. Przytulił mnie i powiedział ze obiecuje ze bede miała dziecko, ze za rok bede juz szczęśliwa, zrobi wszystko co w jego mocy..
Wpadnę raz na jakis czas zdać relacje co u mnie. Jakbyście chciały mnie wywołać to piszcie priva.
Powodzenia dla wszystkich!
Rozpuszczalna
My mieszkamy 150 km od jego mamy, więc na codzień jest spokoju. W dodatku mój mąż rozumie, że ma żonę i dziecko i my jesteśmy teraz najważniejsi. Gorzej z jego mama bo ona myślała że nawet po ślubie jej synuś będzie na każde jej zawołanie.Znam to mam podobnie a raczej mialam tylko ze teraz oddalilam sie od wszystkich to mam spokoj
kolekcjonerka
Dzień dobry
Wczoraj byłam zrobić badania. Oddałam 4 fiolki krwi+mocz. Dziś wyniki online, poza poufnymi. 20.09 test pappa, 29.09 kontrola.
Korek, Gabiś-Gratki dla Wa
Sałatka-teraz muši byc tylko lepiej!
Bertha-jesteś super fajną i super silną babeczką. Trzymam kciuki za Ciebie:*:*:*:*:*:*:*:*
Witam Nowe Staraczki
Wczoraj byłam zrobić badania. Oddałam 4 fiolki krwi+mocz. Dziś wyniki online, poza poufnymi. 20.09 test pappa, 29.09 kontrola.
Korek, Gabiś-Gratki dla Wa
Sałatka-teraz muši byc tylko lepiej!
Bertha-jesteś super fajną i super silną babeczką. Trzymam kciuki za Ciebie:*:*:*:*:*:*:*:*
Witam Nowe Staraczki
Janka86
Dziewczyny, oszaleje!!! Zrobilam test rano i wyszedl cien, cienia kreski... Co ja mam robic?! Endokrynologa mam dzisiaj? Boje sie, ze przez ta tarczyce to jest jakis kiepski zart.. Boje sie! Boje, ze to prawda i znowu poronie, i boje sie ze to zart.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Carmen24l
Ja mam tesciowa kawalek ode mnie ale oddalilam siie majac na mysli to,ze ja po prostu olewam !! Moze troche i egoistycznie ale trudno ja mam Moje zycie a nie sluchac jej, jej rad i w ogole.My mieszkamy 150 km od jego mamy, więc na codzień jest spokoju. W dodatku mój mąż rozumie, że ma żonę i dziecko i my jesteśmy teraz najważniejsi. Gorzej z jego mama bo ona myślała że nawet po ślubie jej synuś będzie na każde jej zawołanie.
Zawsze jak mala cos miala to sie madrowala!!! A ja juz przed nia wiedzialam zawsze co jej bylo i potem zawsze dodawala: oo mialas racje....a ja sobie mysle to ze masz 5-ke dzieci to nie znaczy ze wszystko wiesz...dyplomu nie potrzeba do wychowania dziecka co nie.
I ogolem teraz jej corunia jest w ciazy wiec niech tam sie madruje. Teraz jak szwagierka urodzi to sie z walizkami przeniesie,jak ja nie lubie czegos takiego..biora sie za robienie dzieci a mamusia musi wychowywac [emoji23][emoji23] totalna zenada!!! Ale to juz inny temat