reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No I jak zwykle...ja bez problemów nie byla bym sobą :/
Poszłam na poranna toaletę, podtarlam się papierem i co? Na papierze dwie małe jasnobrazowe niteczki. ..i już jestem cala chora...co zrobić?
Nie wiem nawet czy moja ginekolog mi pobierala ostatnio cytologia bo nie powiedziala mi nic!!! Jeśli tak to by wszystko wyjaśniał jeśli nie to nie wiem. ..albo jakieś dwa się zaplataly albo...nie daj Boże.
Nic mnie nie boli poranne mdlosci juz zajadlam biorę duphaston i luteine. ..ogólnie sluz jest normalny tylko takie dwa paseczki.
Poleze jeszcze chwile poczekam do 8:30 i będę dzwoniła po lekarzach czy któryś mnie przyjmie dzisiaj na luxmed :/
Kur** mac :/
Ja w 1ej ciazy mialam cos takiego na poczatku i pojechalam na pogotowie a gin mi dowalil,ze nie mam przyjezdzac z pierdolami Bo on zadnej krwi ani nic nie widzial . Oczywiscie odpyskowalam mu!! No co za kretyn,przeciez to nigdy nie wiadomo.. potem Moj gin powiedzial mi ze czasem tak sie zdrza w dacie przypuszczalnej miesiaczki , ze nitki o niczym nieswiadcza. Ponoc to normalne ale lepiej dmuchac na zimne.
Bedzie ok zobaczysz

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
No I jak zwykle...ja bez problemów nie byla bym sobą :/
Poszłam na poranna toaletę, podtarlam się papierem i co? Na papierze dwie małe jasnobrazowe niteczki. ..i już jestem cala chora...co zrobić?
Nie wiem nawet czy moja ginekolog mi pobierala ostatnio cytologia bo nie powiedziala mi nic!!! Jeśli tak to by wszystko wyjaśniał jeśli nie to nie wiem. ..albo jakieś dwa się zaplataly albo...nie daj Boże.
Nic mnie nie boli poranne mdlosci juz zajadlam biorę duphaston i luteine. ..ogólnie sluz jest normalny tylko takie dwa paseczki.
Poleze jeszcze chwile poczekam do 8:30 i będę dzwoniła po lekarzach czy któryś mnie przyjmie dzisiaj na luxmed :/
Kur** mac :/
A byłaś dopiero co u gin? Mi się zdarzało mieć małe krwawienia po samym badaniu ginekologicznym .

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam dość głupie może pytanie ( chociaż podobno takich nie ma) . Jeśli mam dziś lub jutro owulacje a 14 idę do Gina to zakładając że może zaskoczę to będzie on w stanie coś rozpoznać?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam dość głupie może pytanie ( chociaż podobno takich nie ma) . Jeśli mam dziś lub jutro owulacje a 14 idę do Gina to zakładając że może zaskoczę to będzie on w stanie coś rozpoznać?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Wydaje mi się że raczej nie rozpozna nic. Za wcześnie. To będzie jakiś tydzień przed spodziewana @,także chyba nie ma szans. Takie jest moje zdanie.

reklama
Do góry