Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi gin jak byłam w ciąży to powiedział że kilka lykow czerwonego wina jest wskazana a nie zabronione. Choć ja i tak wolałam nie pićKurde zaraz postaram się wrzucić ale właśnie z mężem się poklocilam o ten test. Jak będę w ciąży to będę mieć przechlapane...zrobił mi afere, że widać kreskę a wczoraj wypilam lampkę wina..bo byłam przekonana, że z ciąży nici i jeszcze tekst ,nie puj tyle,...jedna lampka j afera. Oczywiście jak będę w ciąży to niczego nie tkne...Boże
No piękne kreseczki. Mam nadzieję że jutro już u mnie takie będą,bo już powoli ciemnieją.
A tam olej dziadaKurde zaraz postaram się wrzucić ale właśnie z mężem się poklocilam o ten test. Jak będę w ciąży to będę mieć przechlapane...zrobił mi afere, że widać kreskę a wczoraj wypilam lampkę wina..bo byłam przekonana, że z ciąży nici i jeszcze tekst ,nie puj tyle,...jedna lampka j afera. Oczywiście jak będę w ciąży to niczego nie tkne...Boże
Ja robię gdzie o 12 i o 19 i te o 19 wychodzą bardziej widoczne. Oczywiście przez 2 godz nie pije i nie siusiam