reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja też jestem zdania, że alkoholu zero w ciąży. Różne są "szkoły", jedni mówią, że nie zaszkodzi a inni, żeby w ogóle nie pić. Serio jak się okaże, że jestem w ciąży to będę w głębokim szoku..ja nawet nie pamiętam czy się kochaliśmy w dni płodne bo w dzień owulacji nie...takie zamieszanie było w tym miesiącu..szok
Najwazniejsze,zeby sie udalo

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
Ja robię gdzie o 12 i o 19 i te o 19 wychodzą bardziej widoczne. Oczywiście przez 2 godz nie pije i nie siusiam
A ja dzis cale popoludnie i wieczor pilam,bo we wloszech niestety umrzec idzie z dusznoscii. A jak bym nie pila to jakie by byly kreski?? Czarne hahqha [emoji33][emoji23][emoji23][emoji23]

A ja dzis cale popoludnie i wieczor pilam,bo we wloszech niestety umrzec idzie z dusznoscii. A jak bym nie pila to jakie by byly kreski?? Czarne hahqha [emoji33][emoji23][emoji23][emoji23]

No kreski naprawdę super. Ja jeszcze jutro muszę do gina na badanie krwi,pamiętam że coś mówił że LH progesteron i coś jeszcze ale byłam taka zestresowana że nie pamiętam teraz. I popołudniu ma do mnie zadzwonić i powiedzieć czy mam na usg we wtorek przyjechać. Także mam wielkie nadzieje na ten cykl że wkoncu się uda.

Moja siostra mieszka w Rzymie ,także coś mi wiadomo o tych upałach. Pogody można wam zazdrościć.

Komplet z eksperymentu "testy owu a ciąża" z tego cyklu. Cykl bez ciąży. Testy owu od 8dpo do 13dpo (bez 12dpo)[/QUOTE

Czyli nie ciemniały i zostały na tym samym poziomie. Bynajmniej tak mi się wydaje. Mi przy ciąży ciemniały aż do momentu drugiej kreski ciemniejszej od testowej.
Na innym wątku koleżanka jest przed @ 2 dni. Robi też dla sprawdzenia testy owu. Wychodzi jej już 2 kreska taka jak testowa. Test ciazowy 25 negatywny. Sama jestem ciekawa jak będzie. Każdy organizm inny, każde testy inne? Już sama nie wiem, jak to jest, że każdemu wychodzi co innego.
Dam znać bertha co z tego wyszło. Jest to ważna info w ramach eksperymentu z owu.
Trzymam za nią kciuki żeby @ nie było. :)

reklama
Wrzucam chociaż przy tym świetle nic nie widać moim zdaniem chociaż kreska jest dosyć wyraźna

Załączniki

• IMG_20160904_224353.jpg
    IMG_20160904_224353.jpg
    507,4 KB · Wyświetleń: 92
Do góry