reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No właśnie z tym luzem to trudno.Przy drugich staraniach obiecywalam sobie ze nigdy nie bede sie tak stresować i świrować jak przy pierwszych staraniach.Podejscie mialam super i szybko zaskoczylam.Ale teraz po stracie mam mega parcie.
Wiem co czujesz, też byłam wyluzowana przed poronieniem, a teraz ciężko się odpedzic od myśli że może coś ze mną teraz po prostu nie tak.
Najgorzej jak człowiek zaczyna sobie liczyć, co by było gdyby. Właśnie bym zaczynała 3 trymest :(

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aleksandra a który to twój cykl starań po poronieniu?Ja miałabym już ponad 3 miesięczne dziecko na rękach, wiec wiem co czujesz.Chcę odzyskać to co straciłam jak najszybciej i to też jest presja.Tak bardzo mój m sie starał w tym cyklu, wyrwalam szybciej zeba żeby nie było problemu jak zajdę, w dodatku miałam znieczulenie dla ciężarnych a tu dupa.Musze sie jakos zaczac pozytywnie nastawiac na ten cykl.Będzie wiele roboty wiec moze nie będę tak rozmyslac o tych nieudanych staraniach.Mam tylko nadzieję ze jestem bliżej niż dalej.

Aleksandra a który to twój cykl starań po poronieniu?Ja miałabym już ponad 3 miesięczne dziecko na rękach, wiec wiem co czujesz.Chcę odzyskać to co straciłam jak najszybciej i to też jest presja.Tak bardzo mój m sie starał w tym cyklu, wyrwalam szybciej zeba żeby nie było problemu jak zajdę, w dodatku miałam znieczulenie dla ciężarnych a tu dupa.Musze sie jakos zaczac pozytywnie nastawiac na ten cykl.Będzie wiele roboty wiec moze nie będę tak rozmyslac o tych nieudanych staraniach.Mam tylko nadzieję ze jestem bliżej niż dalej.
Drugi, po poronieniu gin kazała czekać że staraniami do pierwszej miesiączki.
Teraz liczę i się rąbnełam, końcówka 2t by była.
W ogóle zatracam chyba umiejętność liczenia już wszystko mi się myli i sama niewiem juz kiedy ten okres mial przyjsc. Dziś 31dc i wciąż cisza. Mógłby już przyjsc jak ma przyjsc i nie robić mi wody z mózgu.

U mnie doooopa ! @ przyszła 4 dni za szybko. Nowe dane do tabelki : 37 Cs, 03.10 termin kolejnej @, staram się o 2 dziecko.

147300988171868513163.jpg 13dc. Chyba jeszcze negatyw co??

Załączniki

• 147300988171868513163.jpg
    147300988171868513163.jpg
    687,1 KB · Wyświetleń: 75
Bertha niestety moja rezerwacja na maj nieaktualna.Już mam podbawiony śluz na różowo wiec małpa sie rozkręca.Możesz mi zmienić termin @ na 1 października, 9cs.Ja już nie mam siły i cierpliwości do tych starań, cykle mam jak w zegarku 26-dniowe, wiem kiedy spodziewać się owulki, ten cykl był bardzo dobrze obstawiony,codziennie w dni płodne było i dupa.Chyba nie jest mi dane drugie dziecko.Inni wokoło mnie zachodzą a ja mam z tym mega problem.
U mnie tez podbarwiony śluz na szyjce.
Jutro @ zawita.

Wiem co czujesz, też byłam wyluzowana przed poronieniem, a teraz ciężko się odpedzic od myśli że może coś ze mną teraz po prostu nie tak.
Najgorzej jak człowiek zaczyna sobie liczyć, co by było gdyby. Właśnie bym zaczynała 3 trymest :(

Dokładnie to obliczanie dzisiaj robiłam - miałabym juz 5,5 miesięczną córeczkę na rękach. A tak to mam za 3 dni rocznice zabiegu. A za 8 dni pierwsza rocznice ślubu.
Jutro zaczynam 12cs po poronieniu. Trzymajcie kciuki zeby gin odpisał bo musze sie do niego wbić we wtorek zeby przepisał stymulację przed IUI! Strzelimy se inseminacje na rocznice starań. O!

Dziewczyny nie łamać mi tu się! Głową do góry a następny cykl będzie wasz. Może postatajcie się trochę wyluzować i nie myślę o tym w kółko (wiem że to trudne) bo zwariować idzie. Jakaś lampka wina przed boboseksem na rozluźnienie wskazana :)

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry