Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moze przegapilysmy posty, widzisz jaka jest produkcja, ja tez na wszstkie nie odp, musialabym byc ciagle na bbNo nic dziewczyny, ja się pożegnam.
Widzę, że na tym forum jest już zamknięta grupa, odpisujecie tylko sobie nawzajem, nie ma sensu zadawać pytań w eter, pisać do Was, skoro odzew zerowy.
Rozumiem to. Do dziś mam kontakt i grupę na fb z byłego forum majówki 2012...wspaniałe więzi. Już od 5 lat piszemy i relacje sa niepowtarzalne.
Życzę Wam, by to forum dało wam przyjaźnie na długie lata.
Życze tez każdej z Was spełnienia pragnień i zdrowych maluszków w 2017 roku.
Paaaaa, trzymajcie się
witajwitam. mogę dołączyć? w skrócie 14 m-cy starań, 3 dzieci, 40 lat i planowana @ na 26.04 -oby nie przyszła
Ewitaj nie uciekaj. Cofnełam się do 109 strony żeby zobaczyć o co pytałaś. Ja niestety się nie wypowiem bo nie mam takiego doświadczenia.No nic dziewczyny, ja się pożegnam.
Widzę, że na tym forum jest już zamknięta grupa, odpisujecie tylko sobie nawzajem, nie ma sensu zadawać pytań w eter, pisać do Was, skoro odzew zerowy.
Rozumiem to. Do dziś mam kontakt i grupę na fb z byłego forum majówki 2012...wspaniałe więzi. Już od 5 lat piszemy i relacje sa niepowtarzalne.
Życzę Wam, by to forum dało wam przyjaźnie na długie lata.
Życze tez każdej z Was spełnienia pragnień i zdrowych maluszków w 2017 roku.
Paaaaa, trzymajcie się
Cześćczytam was od początku ale miałam przerwę w staraniach. no ale... czas leci. mój zegar tyka już baaardzo głośno i mam nadzieję, że zdążymy z czwartym maluszkiem zanim powie dobranoc...
trzymamy kciuki by sie udaloczytam was od początku ale miałam przerwę w staraniach. no ale... czas leci. mój zegar tyka już baaardzo głośno i mam nadzieję, że zdążymy z czwartym maluszkiem zanim powie dobranoc...