reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja dzisiaj do wiedziałam się ze moja bratanica lat(15-cie) jest w ciąży podobno nie wiadomo nawet z kim w życiu nie pomyslalabym ze ona takie rzeczy wyprawia dopiero dziś nam brat wszystko wyznał AZ się boje co się z tymi dziećmi robi moja ma juz 13 i tez się nie raz martwie jak widzę i słyszę takie historie a teraz przytrafiło się to moim bliskim ja nie wiem czy to możliwe by taka młoda dziewczynka tak się zachowywała przerazilo mnie to ..

Mnie już nic nie zdziwi ... u mnie była dopiero co dziewczynka 12 letnia. Mówiła, że kopneła kolegę i że wszystkie z klasy go kopią. Spytałam dlaczego ...
Bo je dotyka w intymne miejsca i co chwila trafia do pedagoga szkolnego.

Mnie już nic nie zdziwi ... u mnie była dopiero co dziewczynka 12 letnia. Mówiła, że kopneła kolegę i że wszystkie z klasy go kopią. Spytałam dlaczego ...
Bo je dotyka w intymne miejsca i co chwila trafia do pedagoga szkolnego.
A najgorsi są przyklaskujący rodzice. Dumny tata, że chłopak się dziewczynami interesuje. Żenujące. Miałam takich sąsiadów co to jak się ich syn bił z kimś to tylko pytali kto dostał po pysku. Nawet kiedyś słyszałam jak mówił że cytując:" pysk sobie dałeś obić jak cipa". Wzorzec doskonały...

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

A najgorsi są przyklaskujący rodzice. Dumny tata, że chłopak się dziewczynami interesuje. Żenujące. Miałam takich sąsiadów co to jak się ich syn bił z kimś to tylko pytali kto dostał po pysku. Nawet kiedyś słyszałam jak mówił że cytując:" pysk sobie dałeś obić jak cipa". Wzorzec doskonały...

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom
ja pierdziele...szok, i wez tu wychowaj dobrze dziecko..nadal jestes w szpitalu, bo cos pisalas?

Olciaaaa co za wiadomość!!!!!! Gratulacje! Napis z cos więcej! Czas dopisać tabelke zaciazonych staraczek! Na kiedy prawdopodobny termin?

Lux gratki dla beatowej i brata no i dla ciebie kochana.

Dyana dopisana ;)

Martuska witaj! Piprosze dane do tabelki;)

Reniu a w twojej sprawie kiedy będzie cos wiadomo?

Mamuniol jak babcia?

reklama
Do góry