reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja dzisiaj do wiedziałam się ze moja bratanica lat(15-cie) jest w ciąży podobno nie wiadomo nawet z kim w życiu nie pomyslalabym ze ona takie rzeczy wyprawia dopiero dziś nam brat wszystko wyznał AZ się boje co się z tymi dziećmi robi moja ma juz 13 i tez się nie raz martwie jak widzę i słyszę takie historie a teraz przytrafiło się to moim bliskim ja nie wiem czy to możliwe by taka młoda dziewczynka tak się zachowywała przerazilo mnie to ..

Mnie już nic nie zdziwi ... u mnie była dopiero co dziewczynka 12 letnia. Mówiła, że kopneła kolegę i że wszystkie z klasy go kopią. Spytałam dlaczego ...
Bo je dotyka w intymne miejsca i co chwila trafia do pedagoga szkolnego.

Mnie już nic nie zdziwi ... u mnie była dopiero co dziewczynka 12 letnia. Mówiła, że kopneła kolegę i że wszystkie z klasy go kopią. Spytałam dlaczego ...
Bo je dotyka w intymne miejsca i co chwila trafia do pedagoga szkolnego.
A najgorsi są przyklaskujący rodzice. Dumny tata, że chłopak się dziewczynami interesuje. Żenujące. Miałam takich sąsiadów co to jak się ich syn bił z kimś to tylko pytali kto dostał po pysku. Nawet kiedyś słyszałam jak mówił że cytując:" pysk sobie dałeś obić jak cipa". Wzorzec doskonały...

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

A najgorsi są przyklaskujący rodzice. Dumny tata, że chłopak się dziewczynami interesuje. Żenujące. Miałam takich sąsiadów co to jak się ich syn bił z kimś to tylko pytali kto dostał po pysku. Nawet kiedyś słyszałam jak mówił że cytując:" pysk sobie dałeś obić jak cipa". Wzorzec doskonały...

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom
ja pierdziele...szok, i wez tu wychowaj dobrze dziecko..nadal jestes w szpitalu, bo cos pisalas?

Olciaaaa co za wiadomość!!!!!! Gratulacje! Napis z cos więcej! Czas dopisać tabelke zaciazonych staraczek! Na kiedy prawdopodobny termin?

Lux gratki dla beatowej i brata no i dla ciebie kochana.

Dyana dopisana ;)

Martuska witaj! Piprosze dane do tabelki;)

Reniu a w twojej sprawie kiedy będzie cos wiadomo?

Mamuniol jak babcia?

reklama
Do góry