Zostaje mi teraz tylko czekać co dalej od razu jak sie @ pojawi zamawiam testy owu i w nowym cyklu na pewno sie uda
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Megan przykro mi. W następnym cyklu będziesz wiedziała kiedy owulka i będzie ok. Ten bladzior zawsze rozczarowujeZostaje mi teraz tylko czekać co dalej od razu jak sie @ pojawi zamawiam testy owu i w nowym cyklu na pewno sie uda
kciuki beda nadal zacisniete!Zostaje mi teraz tylko czekać co dalej od razu jak sie @ pojawi zamawiam testy owu i w nowym cyklu na pewno sie uda
Super podejście!Zostaje mi teraz tylko czekać co dalej od razu jak sie @ pojawi zamawiam testy owu i w nowym cyklu na pewno sie uda
No w sumie jakoś się bardzo nie nastawiałam , ale wiadomo miałam nadzieje bo śluz plodny od 12 do 16 dc.. Jeszcze sie łudzilam że w niedziele lub w poniedziałek mogło być zagnieżdżenie bo tak mnie dziwnie ściskało w podbrzuszu , czułam prawy jajnik co jakis czas ale jak widać u mnie takie dziwne rzeczy to normalka dzięki kobitki za wsparcieMegan przykro mi. W następnym cyklu będziesz wiedziała kiedy owulka i będzie ok. Ten bladzior zawsze rozczarowuje
najgorzej jak sie czlowiek nastawi tez to przechodzilam i wiem jaki to bolNo w sumie jakoś się bardzo nie nastawiałam , ale wiadomo miałam nadzieje bo śluz plodny od 12 do 16 dc.. Jeszcze sie łudzilam że w niedziele lub w poniedziałek mogło być zagnieżdżenie bo tak mnie dziwnie ściskało w podbrzuszu , czułam prawy jajnik co jakis czas ale jak widać u mnie takie dziwne rzeczy to normalka dzięki kobitki za wsparcie
Narzeczony mnie tym zaraża[emoji14]ostatnio jak @ sie pojawił a ja beczałam to on mnie przytulił i mówił że na pewno nam sie w koncu uda zrobić ślicznego bejbika i takie tam trzymam go za słowo[emoji14]Super podejście!
jak ja wrocilam do staran w styczniu i dwa pierwsze cykle sie nie udalo to ryczalam a on mnie pocieszal i nawet przedwczoraj wspominal jak do niego dzwonilam zaplakana w kwietniu i powiedzialam 'jestem w ciazy" i wylam dalej a chlop w szokuNarzeczony mnie tym zaraża[emoji14]ostatnio jak @ sie pojawił a ja beczałam to on mnie przytulił i mówił że na pewno nam sie w koncu uda zrobić ślicznego bejbika i takie tam trzymam go za słowo[emoji14]
Dokładnie , kto lepiej zrozumie jak nie inna kobieta która przez to przechodziła :l na szczęscie Tobie sie udało więc koniec smutasków ty masz swojego małego chłopczyka a u mnie w końcu też ktoś w brzuszku zamieszka[emoji14]najgorzej jak sie czlowiek nastawi tez to przechodzilam i wiem jaki to bol
zamieszka wtedy kiedy sie tego nie bedziesz spodziewac, tak jak jaDokładnie , kto lepiej zrozumie jak nie inna kobieta która przez to przechodziła :l na szczęscie Tobie sie udało więc koniec smutasków ty masz swojego małego chłopczyka a u mnie w końcu też ktoś w brzuszku zamieszka[emoji14]