Arya
Fanka BB :)
o, fajny pomyslcos takiego? Link do: Swarovski | Pram, Pink

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o, fajny pomyslcos takiego? Link do: Swarovski | Pram, Pink
Śliczny!Zobacz załącznik 770924 Mój jest takidostał w pięknie zapakowanym pudełku
nie domyślał się co jest w środku. Przyznał ,że to piękny sposób przekazania bez słów jak bardzo się kogoś kocha
. Stoi cały czas na komodzie w sypialni
![]()
Śliczny!Ma tam cos zielonego?
Urocze, nie wiedziałam że robią takie rzeczy.Zobacz załącznik 770924 Mój jest takidostał w pięknie zapakowanym pudełku
nie domyślał się co jest w środku. Przyznał ,że to piękny sposób przekazania bez słów jak bardzo się kogoś kocha
. Stoi cały czas na komodzie w sypialni
![]()
No właśnie widzę ale czy w związku z krążeniem to pomiar z łazienki nie powinien być większy? Dziewczynom których dzisiejsze testy zawiodły współczuję ( dobrze znam to uczucie) i trzymam kciuki dalej!katka12 wstanie na pewno temp. zmienia, bo tak jak pisały dziewczyny wcześniej pobudza się chociażby krążenie.
No w sumie jakoś się bardzo nie nastawiałam , ale wiadomo miałam nadzieje bo śluz plodny od 12 do 16 dc.. Jeszcze sie łudzilam że w niedziele lub w poniedziałek mogło być zagnieżdżenie bo tak mnie dziwnie ściskało w podbrzuszu , czułam prawy jajnik co jakis czas ale jak widać u mnie takie dziwne rzeczy to normalkadzięki kobitki za wsparcie
![]()
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
No fajny fajny , prawdziwe cacuszko![]()
Ja zdecydowałam sie na skarpetki bo koleżance która jest w ciąży wcześniej takie kupiłam tylko niebieskie dla chłopczyka[emoji14]a jak mój je zauważył to nie chciałybyście widzieć jego miny i jak oczy mu sie zaświeciły haha jednak sprowadziłam go na ziemie[emoji14]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
No miało być tak fajnie majowoDzień dobry. [emoji4]
Oj, nie tak te testy miały dziś wychodzić...[emoji53] Przykro mi [emoji17]