reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mój nie bardzo łyka ale jak lekarz mu powiedział, że nie powinien chodzić w obcisłych gatkach to kupił luźne bokserki :p
Mi właśnie zaczynają się dni płodne a przyplątało się zapalenie pęcherza :baffled::o

Mayllah gratuluję z całego serca :*

reklama
Mój też nic nie łykał, ja za to brałam rok przed zajściem kwas foliowy, kiedy uznaliśmy że już czas zaszłam za pierwszym razem ale cylke mam regularne no i robiłam świece przez 5 minut.

Korek, Megan widzę kreseczki, oby to był to ! :)
Mój wcześniej Androvit łykał, a teraz jakieś przez lekarza przepisane :)
Ja dzisiaj 43 dc, tabletek na powstrzymanie okresu nie zaczęłam brać, bo jak się obudziłam miałam lekko brązowy śluz, więc stwierdziłam, że skoro @ się zaczyna to niech już sobie jest, wytrzymam 3 dni z @ na wakacjach :) Od porannego śluzu nic, więc pewnie jutro @ nadejdzie, podróż samolotem z bólem brzucha, uhh :D zaopatrzyłam się w przeciwbólowe :D

Mój nie bardzo łyka ale jak lekarz mu powiedział, że nie powinien chodzić w obcisłych gatkach to kupił luźne bokserki[emoji14]Mi właśnie zaczynają się dni płodne a przyplątało się zapalenie pęcherza :baffled::o

Mayllah gratuluję z całego serca :*
Współczuję, też przerabialam zapalenie w poprzednim cyklu i zaprzestalismy przez to staran bo się bałam żeby się bakterie nie rozniosly

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie słyszałam o tym specyfiku. Jak działa?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
To suplement najważniejszym witaminek itp dla poprawienia nasienia. Moj gin mówi ze ma najlepszy skład. A wielu forumowym znajomym tez ginowie to wlasnie polecali.

Ja ci powiem że mój narzeczony ostatnio do mnie mówi , no Magda wiesz czytałem sobie na necie co można zrobić żeby jakoś nasienia poprawić , czemu się nam może nie udawać itp itd ogólnie dużo poczytał na ten temat a na koniec wymienił jakie witaminki i specyfiki kupił w aptece :D i sam regularnie zażywa[emoji14]a ja tylko kwas foliowy[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Wow, szacun dla twojego narzeczonego :)

U mnie negatyw. Jak pozostałe testy?

reklama
Do góry