reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

QUOTE="Megan22, post: 14306326, member: 165566"]Ide do łazienki zaraz :D bo mi pęcherz rozsadzi:D ciekawe co tam zastane haha za 5 min wracam :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Nie trzymaj nas długo w niepewności:)

reklama
Witam wszystkie. Przeprowadziłam eksperyment [emoji6] mierzyłam temperaturę w łóżku i wyszło 36,64 oraz po dotarciu do łazienki i było 36.54 więc albo to zasługa ciepłej kołderki albo rzeczywiście zaburza temperaturę wstawanie [emoji2]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się i ja!
Wczoraj miałam rozmowę z nowym kierownikiem i było wszystko w porządku. Gość chyba obrał taktykę, że teraz będzie miły i kulturalny dla wszystkich. Pewnie nie chce żeby pracownicy latali na skargę na niego. Na razie po tej rozmowie odetchnęłam. Mam sobie wybrać obowiązki, które chce wykonywać.Więc nie jest źle.Nawet mi powiedział, że jak będę potrzebowała być na zwolnieniu jak moje koleżanka (a ona jest w ciąży) to żebym mu to w miarę wcześniej powiedziała.On będzie szedł nam na rękę i nie będzie zwalniał pracowników. Tak do końca to ja w tą jego przemianę nie wierzę. Chamem był zawsze i teraz to jest pewnie jego gra.A pracownika jak zwolni to w to miejsce nie dostanie innego. A my mało mamy pracowników, więc z tym się liczy.
U mnie 25 dc i na dniach będzie chwila prawdy.

Witam się i ja!
Wczoraj miałam rozmowę z nowym kierownikiem i było wszystko w porządku. Gość chyba obrał taktykę, że teraz będzie miły i kulturalny dla wszystkich. Pewnie nie chce żeby pracownicy latali na skargę na niego. Na razie po tej rozmowie odetchnęłam. Mam sobie wybrać obowiązki, które chce wykonywać.Więc nie jest źle.Nawet mi powiedział, że jak będę potrzebowała być na zwolnieniu jak moje koleżanka (a ona jest w ciąży) to żebym mu to w miarę wcześniej powiedziała.On będzie szedł nam na rękę i nie będzie zwalniał pracowników. Tak do końca to ja w tą jego przemianę nie wierzę. Chamem był zawsze i teraz to jest pewnie jego gra.A pracownika jak zwolni to w to miejsce nie dostanie innego. A my mało mamy pracowników, więc z tym się liczy.
U mnie 25 dc i na dniach będzie chwila prawdy.
super, ze wykazal jakies checi, nie daj sie mu w razie co ok? i trzymam kciuki za to by @ nie przylazla

U mnie też 1 kreska, oczy sobie wypatrze przez te testy. Ten test co kupiłam w aptece jest 25, co można było przeczytać dopiero po otwarciu :/

Kacha10 to dobrze że jest lepiej niż się spodziewalas jakakiekolwiek nie było by podłoże jego zmiany frontu.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki miłej nocki i jutro minimum dwa pozytywne testy poproszę :-)
Mój mąż nic nie lokal ale 3 razy w tyg uprawiał sport, tzn w piłkę nożna grał, ja basen, zumba o fitness i chyba dlatego tak szybko poszło, w poprzedniej ciąży nie mieliśmy ruchu i ponad rok starań, więc przypisuje temu sukces :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
W zdrowym ciele, zdrowy duch :)
Coś w tym jest, w poprzedniej ciąży mąż bardzo aktywny (biega od lat). Ja dużo pracy, więc sporadycznie. Starania dłuższe. Teraz biegam systematycznie od kilku mcy i w pierwszym cyklu. :) Na pewno nasz organizm jest wydolniejszy przy aktywności fizycznej. :)

Do góry