reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

jak ja wrocilam do staran w styczniu i dwa pierwsze cykle sie nie udalo to ryczalam a on mnie pocieszal i nawet przedwczoraj wspominal jak do niego dzwonilam zaplakana w kwietniu i powiedzialam 'jestem w ciazy" :D i wylam dalej a chlop w szoku :D
Hahaha my baby chyba ryczemy przy każdej okazji :D dobra wiadomość , zła wiadomosc :D ja kupiłam małe skarpeteczki w pudełku z napisem : I'm new, do tego pudełeczka przywiąże wstążką teścior z pozytywem, oczywiscie w nastepnym miesiacu i zapakuje do torebki prezentowej:D tak mam w planach poinformować mojego K że sie udalo :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hahaha my baby chyba ryczemy przy każdej okazji :D dobra wiadomość , zła wiadomosc :D ja kupiłam małe skarpeteczki w pudełku z napisem : I'm new, do tego pudełeczka przywiąże wstążką teścior z pozytywem, oczywiscie w nastepnym miesiacu i zapakuje do torebki prezentowej:D tak mam w planach poinformować mojego K że sie udalo :D

u nas bylo tak, ze mimo spozniajacego sie okresu balam sie zrobic test (to byl weekend) i zrobilam go w pracy, ale zaraz dzwonilam do mojego hehe, ale tak beczalam, ze biedny nie wiedzial co sie dzieje :D

Megan super pomysł :) Ja kupiłam mini wozeczek Swarowskiego w pudełeczku i dałam mężowi. Nie trzeba nic mówić, wiadomo :)

Witam się i ja!
Wczoraj miałam rozmowę z nowym kierownikiem i było wszystko w porządku. Gość chyba obrał taktykę, że teraz będzie miły i kulturalny dla wszystkich. Pewnie nie chce żeby pracownicy latali na skargę na niego. Na razie po tej rozmowie odetchnęłam. Mam sobie wybrać obowiązki, które chce wykonywać.Więc nie jest źle.Nawet mi powiedział, że jak będę potrzebowała być na zwolnieniu jak moje koleżanka (a ona jest w ciąży) to żebym mu to w miarę wcześniej powiedziała.On będzie szedł nam na rękę i nie będzie zwalniał pracowników. Tak do końca to ja w tą jego przemianę nie wierzę. Chamem był zawsze i teraz to jest pewnie jego gra.A pracownika jak zwolni to w to miejsce nie dostanie innego. A my mało mamy pracowników, więc z tym się liczy.
U mnie 25 dc i na dniach będzie chwila prawdy.
Super miła niespodzianka!! Nie wazne czy sie naprawde zmienił, wazne ze sie stara :) uff, rzeczywiscie od razu pewnie ci lżej :) Ściskam!

No i zastałam piękną jedną kreske wrrr:( od 3 dni śluzu tyle sie zrobiło , że może chociaż @ dzisiaj w terminie sie pojawi .

buuuuu.... nie tak mialo byc...

A mi sie skonczyly testy ciazowe a nastepna przesylka jeszcze nie przyszla.. :( dooopa, bede musiala kupic inne, i nie bedzie ciaglosci.. no trudno.

No pamiętam , do tego chyba jeszcze ktoś cię namawiał do zrobienia tego testu :D ? Chciałabym zobaczyć wtedy Twoją mine jak wyszły dwie kreski :D i mine twojego faceta :D pewnie nie wiedział o co chodzi w pierwszej chwili jak mu płakałaś do słuchawki do tego mówiąc o ciąży :D

Super miła niespodzianka!! Nie wazne czy sie naprawde zmienił, wazne ze sie stara :) uff, rzeczywiscie od razu pewnie ci lżej :) Ściskam!

buuuuu.... nie tak mialo byc...

A mi sie skonczyly testy ciazowe a nastepna przesylka jeszcze nie przyszla.. :( dooopa, bede musiala kupic inne, i nie bedzie ciaglosci.. no trudno.
No miało być fajnie :) już tyle koleżanek i ciocia trzymają za nas kciuki :) na szczęscie nie zadają pytań czy już sie udało tylko czekają na dobrą wiadomość :)
Trzymam kciuki żebyś ty ujrzała dwie piękne kreski :)

No pamiętam , do tego chyba jeszcze ktoś cię namawiał do zrobienia tego testu :D ? Chciałabym zobaczyć wtedy Twoją mine jak wyszły dwie kreski :D i mine twojego faceta :D pewnie nie wiedział o co chodzi w pierwszej chwili jak mu płakałaś do słuchawki do tego mówiąc o ciąży :D

bratowa mowila zrob zrob, bo wygladasz jak trup, blada slaba (mowila to karmiac swiezo urodzona coreczke) i mowi czuje, ze niedlugo bedziesz tez tak tulic swoje, wykrakala :D

No fajny fajny , prawdziwe cacuszko :D
Ja zdecydowałam sie na skarpetki bo koleżance która jest w ciąży wcześniej takie kupiłam tylko niebieskie dla chłopczyka[emoji14]a jak mój je zauważył to nie chciałybyście widzieć jego miny i jak oczy mu sie zaświeciły haha jednak sprowadziłam go na ziemie[emoji14]

reklama
Ja dzisiaj jak robiłam test to M był w łazience i jak tylko zaaplikowalam co trzeba na test i odłożyłam to mi go zgarnął i sie wgapial, nie chciał oddać ;)
Po chwili dał i wyczekiwał na osąd - bo on i tak sie nie zna na odczytywaniu testów :D. Mówię ze pusto. A on - ale jest ta jedna mocna kreska, ona nic nie znaczy? :D Słodki był :D Haha

Do góry