reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

a duzo mialas sluzu w ten jeden dzien? bo u mnie ostatnio az 4 dni sluz i pewnie i tak nic z tego
Malutko[emoji53] bałam się bo ostatnio jak byłam w szpitalu to Na usg wyszło wyszło w 20 dniu ze jest pecherzyk 32 mm i nie pekl i w tym cyklu poszlam sprawdzic 10 dnia czy tamten sie wchlonal i czy sa nowe to powiedZiała że tamten się wchlonal A nowych więksZych brak[emoji53]dala jakieś leki niby ale ich nie wzięłam ale poszłam 15 dnia Na usg i piekny pecherzyk byl A brak cech owulacji[emoji5] więc sie uspokoilam[emoji5]za miesiąc zaczynam starania i jestem już umowiona N usg 29/4 i 2/5[emoji5]oby wtedy wszystko ładna bylo[emoji5]

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom

reklama
Malutko[emoji53] bałam się bo ostatnio jak byłam w szpitalu to Na usg wyszło wyszło w 20 dniu ze jest pecherzyk 32 mm i nie pekl i w tym cyklu poszlam sprawdzic 10 dnia czy tamten sie wchlonal i czy sa nowe to powiedZiała że tamten się wchlonal A nowych więksZych brak[emoji53]dala jakieś leki niby ale ich nie wzięłam ale poszłam 15 dnia Na usg i piekny pecherzyk byl A brak cech owulacji[emoji5] więc sie uspokoilam[emoji5]za miesiąc zaczynam starania i jestem już umowiona N usg 29/4 i 2/5[emoji5]oby wtedy wszystko ładna bylo[emoji5]

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom
bedzie ok, musisz sie trzymac tej mysli, ja bede trzymac kciuki :-) :)

reklama
Do góry