reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mamuniol staraj się od 12 do 18 dc i powinnaś wtrawić w owulkę
Ja robiłam testy ( ale też nigdy nie wiedzialam) i monitoring ale kiedyś przy staraniach. Monitoring to nawet co 24 h chodzilam. Ale po ciążach nie było potrzeby. Traz w lutym byłam u lekarza bo rozpoczęliśmy starania. Powiedział że 3-4 cykle na spokojnie. Później będziemy się wspomagać. Na własną rękę zrobiłam wyniki wcześniej i wszytko ladnie-pięknie.

Czekam na moj mały cud[emoji16]

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

reklama
Ja robiłam testy ( ale też nigdy nie wiedzialam) i monitoring ale kiedyś przy staraniach. Monitoring to nawet co 24 h chodzilam. Ale po ciążach nie było potrzeby. Traz w lutym byłam u lekarza bo rozpoczęliśmy starania. Powiedział że 3-4 cykle na spokojnie. Później będziemy się wspomagać. Na własną rękę zrobiłam wyniki wcześniej i wszytko ladnie-pięknie.

Czekam na moj mały cud[emoji16]

W tym cyklu to nawet od 10 zaczelismy[emoji6]

Ja dzisiaj do wiedziałam się ze moja bratanica lat(15-cie) jest w ciąży podobno nie wiadomo nawet z kim w życiu nie pomyslalabym ze ona takie rzeczy wyprawia dopiero dziś nam brat wszystko wyznał AZ się boje co się z tymi dziećmi robi moja ma juz 13 i tez się nie raz martwie jak widzę i słyszę takie historie a teraz przytrafiło się to moim bliskim ja nie wiem czy to możliwe by taka młoda dziewczynka tak się zachowywała przerazilo mnie to ..

Ja dzisiaj do wiedziałam się ze moja bratanica lat(15-cie) jest w ciąży podobno nie wiadomo nawet z kim w życiu nie pomyslalabym ze ona takie rzeczy wyprawia dopiero dziś nam brat wszystko wyznał AZ się boje co się z tymi dziećmi robi moja ma juz 13 i tez się nie raz martwie jak widzę i słyszę takie historie a teraz przytrafiło się to moim bliskim ja nie wiem czy to możliwe by taka młoda dziewczynka tak się zachowywała przerazilo mnie to ..
chcilal zasmakowac doroslosci, nie wyszlo

reklama
Młodzież jest coraz gorsza to prawda, chyba jestem już stara bo razi mnie takie zachowanie w śród nastolatków. 15 lat to jeszcze dziecko, a będzie zmuszona w ekspresowym tempie stać się dorosła. Mam nadzieję że znajdzie wsparcie wśród rodziny i akceptację, bo już przecież i tak się wszytko stało.

Do góry