Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to ja tak jak ty. Jestem rocznik 80 w styczniu kończę 37 zaczynam 38 ale do stycznia mam 36 lat.A to widzisz, ja to kończę 35 w grudniu czyli zaczynam 36, ale wciaz do urodzin mowię ze mam 34!
rocznik 81 jestem czyli jesli dobrze rozumiem ty jesteś rocznik 80?
Ojj oby sie wyjaśniło i w razie czego gin zaczął działac mam nadzieje ze z twoją owulką jest wszystko okej ale w sumie jak sie znajdzie przyczyne tego przez co moze sie nie udawac i zaczac to leczyc to tez chyba tak lżej sie robi[emoji14]nie wiem , ja bym chciala wiedzieć czemu mamy z moim K takiego peszka że innym sie udaje a nam nie tak czy inaczej trzymam kciuki zeby okazało sie wszystko dobrze a ten cykl był tym udanym [emoji123] :*Cześć dziewczyny.
Coś mnie tkneło i zrobiłam badanie hormonów. Prolaktyna ponad normę. Norma jest 23 a ja mam 31. Nie wiem czy to dużo przekroczone czy nie, ale wyczytałam że nadmiar może hamować owulacje:-/ muszę chyba się wybrać do gina, niech coś poradzi. Wie coś któraś na ten temat?
Marta witaj. W sumie mam też jest wygodnie z jednym dzieckiem ale nie chce żeby moja córka kiedyś nie miała nikogo. Ja mam siostrę i bardzo się wspieramy. Też chcę żeby moja córka miała kogoś takiego. Może tak go przekonaj. Samemu nie jest dobrze na świecie.
Absolutnie nie wolno według mnie zwalić roboty na starsze rodzeństwo! Potem właśnie są pretensje i żale.
Korek trzymam kciuki żeby test jednak okazał się pozytywny :-) ale ja też widzę cień
Megan no nie mów ojej ale emocje. Byle do rana
Bertha jak będziesz mieć chwilę to mnie też wpisz starania o drugie bejbi
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Lepiej wszędzie machnąć po 20-cia latTo może lepiej do tabelki wpisać roczniki zamiast wiek wtedy nie bedzie niedomówień.
Jest to jakis pomysł ale huba tak orientacyjnie nam wystarczy wiedzieć nie?To może lepiej do tabelki wpisać roczniki zamiast wiek wtedy nie bedzie niedomówień.
Mnie tylko przed @ troche czasem bolą.Katastrofa. W tym cyklu nie było owu , piersi bardzo bolą. Test owulacyjny pociemnial ale nie na równi z kreską kontrolną. Rano trochę rozciagliwego śluzu. Czyżby w 22 dniu cyklu zamiast na @ czekam na owu? Miewa ktoś bóle piersi przed owu?