reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
bertha - miałam, ale testów jak nie było tak nie ma. Dzwoniłam do nich to uparcie twierdzą, że w pon. wysłali.
U mnie jutro 22 dc, (z 28), - oczywiście szanse na ciążę mam zerową w tym cyklu. Ale pobawić się testami w celach eksperymentalnych można :)
Trzymam kciuki by @ w poniedziałek nie przylazła :)

Witajcie Dziewczyny można do Was dołączyć ?
Ja mam taki problem że mój m nie chce drugiego dziecka :(

Mój M tez nie chciał. Argumenty miał rózne: że nas nie stać, że nie mamy żadnej pomocy od rodziny i sobie nie poradzimy, że nie jeżdżę samochodem i kto będzie zawoził i odbierał dwójkę dzieci itp
W końcu pogodziła się że moja Ola będzie jedynaczką choć oglądając głupie reklamy pampersów czy bebilona się wzruszałam z bólem serca...
Tłumaczyłam M, że to chodzi o Ole i jej przyszłość. Że kiedyś na tym świecie nas zabraknie i wtedy ona zostanie całkiem sama. A tego nie chcę. Nie mam y zadobrych kontaktów z rodziną przez co Ola nie zna nawet ciotecznego rodzeństwa....
ja mam 2 braci przyrodnich - 10 lat starszego i 10 lat młodszego i kontakt mamy średni...za duża różnica wieku. poza tym niewiele nas łączy...tylko 1 z rodziców to jednak za mało...
I co? M ni stąd ni zowąd zmienił zdanie. Na koniec lutego sam zaproponował starania o Dzidziusia.
Wydaje mi się, że zrozumiał i dojrzał do tego. Może Twój potrzebuje trochę czasu...

reklama
Do góry