Czesc Dziewczynki! Dopiero teraz moglam siasc do forum i przeczytac. Ale stron do nadrobienia!!!
Kochane a miałyście już robione badanie drożności jajowodów? Ja się tego obawiam bo czytałam, że jest bolesne i nieprzyjemne. Znam też przypadek gdy po tym badaniu dziewczynie zrobił się mięśniak. Miałam robione kilkakrotne usg, które potwierdziło wystąpienie owulacji tzn. obecność pęcherzyka i jego przemieszczanie się - czy w związku z tym badanie drożności nie jest już potrzebne?
Ja mialam droznosc. Dostalam zastrzyk ketonalu. Badanie nieprzyjemne, ale do przezycia. Warto zrobic. ja mialam jeden jajowód lekko zapchany i mi tym badaniem gin go przetkał.
Ja w styczniu kończę 37. Wiec chyba jednak jestem starsza. Ale cieszę się że ci się udało, może i ja zaskocze.
Arya ma wpisane w tabelce 37, wiec chyba pomyliła się i jednak w piatek konczy 37?
Do @ zostało jeszcze 8 dni. Od 3 cycki mnie tak bolą ze nie mogę ruszać rękami. Nie wiem jak ja to przeżyje.
O, to są konkretne objawy, jesli wczesniej tak nie mialas... Kciuki!
To naprawdę zazdroszczę [emoji16] ciekawe czy ten eaparol działa. Któraś stosowała? Ja przewidywanie owulacje mam mieć wtorek lub środę to może zastosuje się do sposobu jednej z was która wcześniej pisała że przytulanko w piątek a potem dopiero w poniedziałek. Dzisiaj idziemy na badanie nasienia i zobaczymy co słychać u naszych pływaków. Moja temperatura wygląda troszkę jak ekg wariata w ciągu cyklu wciąż spada i się podnosi. Rozwiażałam kupno lady comp ale cena powala [emoji52]
Napisane na SM-G935F w aplikacji
Forum BabyBoom
Oeparol - olej z wiesiolka, ja stosowalam. Dziala. Sluz robi sie super, a brałam dawke mniejsza niz zalecaja - chyba ma sie brac 3x2, a ja bralam 1x2 i byla roznica.
bertha - no to po teorii
Jak dojdą mi dzisiaj testy owu, to machnę dziś i jutro - będzie 6 i 7 dc.
Ja również Wam życzę miłego dnia. Ja dzisiaj będę miała chyba przepłakany
mój syn zaczyna naukę w 1 klasie
Strasznie przeżywam.
Ale wiesz, pisalas chyba, ze w ok 7dpo test owu wychodzi z krecha, potem bledna a potem znowu sa mocniejsze az dochodza do rownych
takze jeszcze jest nadzieja, ze to wlasnie ten schemat
Cykle miałam różne od 27-28 dniowych aż po 41 się zdarzało. Ostatnie 2 miałam po 30 dni i mniej więcej tego się trzymam. Zastanawiam się czy zaszkodzi jakbym miała zbliżenie w poniedziałek a potem jeszcze środę. Mój mąż ma dość wolne plemniki i boję się że jak owu przyjdzie w środę to plemniki z poniedziałku już nie będą w stanie dopłynąć bo coś je wciągnie po drodze [emoji6]
Forum BabyBoom
Pewnie, ze powtórz w srode!
Witajcie Dziewczyny można do Was dołączyć ?
Ja mam taki problem że mój m nie chce drugiego dziecka
Zapraszamy!
chcesz dołaczyc do tabelki? A jest jakas szansa na "wpadkę"?
Nie napisałam przecież z zapytaniem czy jestem w ciąży, tylko czy któraś z was tak miała.
Ja nie mialam takiej sytuacji. Mi jesli cokolwiek sie zmienia po zalecanym czasie, to raczej żółcieje cały test, albo żółcieje/ciemnieje cały oprócz miejsca gdzie miałaby pojawic sie druga kreska, wiec zostaje taka jakby biała krecha, chcaca mi powiedzieć "AŻ TAK bardzo NIE jestes w ciąży, ze tło musiałem ściemnić!!"
Masakra, śmiech przez łzy..
Dziewczyny. Zrobiłam kolejny test bo od dzisiaj mam zacząć brać antybiotyk.. i albo mam zwidy albo widzę drugą bardzo bladą kreskę..
OOO! no prosze, powtórz jutro rano!! Trzymam &&&
Zobacz załącznik 770802
Tak piszecie często o tych testach na których wam sie coś pojawiło po kilku h
wiec postanowilam pierwszy raz zostawic test
takie cuda sie z nim podziały hahaha wyciągnelam go po 6 godz z torebki
Napisane na LG-D855 w aplikacji
Forum BabyBoom
No co za niusy!
jest wielka nadzieja! jutro rano sikaj kolejny test!
I TEGO SIĘ BĘDĘ TRZYMAŁA!!! Powiedz robiłaś je co rano jak ciążowy? No i najważniejsze jak coś pokazał to wtedy szybko [emoji132] czy jak?
Forum BabyBoom
Testy owu nie robi sie rano, bo moga wysjc fałszywie pozytyne, bo po nocy gromadzi sie wiecej hormonu LH. wiec lepiej popoludniu-wieczorem, i ze 2h przed za duzo nie pić.