reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jeszcze ktory to cykl starań
upload_2016-9-1_15-57-38.png

Załączniki

• upload_2016-9-1_15-57-38.png
    upload_2016-9-1_15-57-38.png
    39,3 KB · Wyświetleń: 221
I TEGO SIĘ BĘDĘ TRZYMAŁA!!! Powiedz robiłaś je co rano jak ciążowy? No i najważniejsze jak coś pokazał to wtedy szybko [emoji132] czy jak?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Zaczekam robić test 11 dnia cyklu bo wtedy przyszły pocztą, robiłam po południu, i każdego dnia była kreska jasna a 13 już prawie identyczna jak testowa a 14 już bledsza, więc owu powinna być między 13 a 14 dniem, a przytulanki były 7,8,9, 13,15 między 9 a 13 miałam jakąś infekcje pochwy i spisywałam cykl na straty :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc Dziewczynki! Dopiero teraz moglam siasc do forum i przeczytac. Ale stron do nadrobienia!!! :D

Ja mialam droznosc. Dostalam zastrzyk ketonalu. Badanie nieprzyjemne, ale do przezycia. Warto zrobic. ja mialam jeden jajowód lekko zapchany i mi tym badaniem gin go przetkał.

Arya ma wpisane w tabelce 37, wiec chyba pomyliła się i jednak w piatek konczy 37? :)

O, to są konkretne objawy, jesli wczesniej tak nie mialas... Kciuki!

Oeparol - olej z wiesiolka, ja stosowalam. Dziala. Sluz robi sie super, a brałam dawke mniejsza niz zalecaja - chyba ma sie brac 3x2, a ja bralam 1x2 i byla roznica.

Ale wiesz, pisalas chyba, ze w ok 7dpo test owu wychodzi z krecha, potem bledna a potem znowu sa mocniejsze az dochodza do rownych :D takze jeszcze jest nadzieja, ze to wlasnie ten schemat :D

Pewnie, ze powtórz w srode!

Zapraszamy! :) chcesz dołaczyc do tabelki? A jest jakas szansa na "wpadkę"?

Ja nie mialam takiej sytuacji. Mi jesli cokolwiek sie zmienia po zalecanym czasie, to raczej żółcieje cały test, albo żółcieje/ciemnieje cały oprócz miejsca gdzie miałaby pojawic sie druga kreska, wiec zostaje taka jakby biała krecha, chcaca mi powiedzieć "AŻ TAK bardzo NIE jestes w ciąży, ze tło musiałem ściemnić!!" :) Masakra, śmiech przez łzy..

OOO! no prosze, powtórz jutro rano!! Trzymam &&&

No co za niusy! :D jest wielka nadzieja! jutro rano sikaj kolejny test! :)

Testy owu nie robi sie rano, bo moga wysjc fałszywie pozytyne, bo po nocy gromadzi sie wiecej hormonu LH. wiec lepiej popoludniu-wieczorem, i ze 2h przed za duzo nie pić.
Haha nie pomyliłam się. Dodałam sobie 2 tyg.,bo w piątek kończę 36 a zacznę 37 lat :)

Cześć dziewczyny.

Coś mnie tkneło i zrobiłam badanie hormonów. Prolaktyna ponad normę. Norma jest 23 a ja mam 31. Nie wiem czy to dużo przekroczone czy nie, ale wyczytałam że nadmiar może hamować owulacje:-/ muszę chyba się wybrać do gina, niech coś poradzi. Wie coś któraś na ten temat?

Marta witaj. W sumie mam też jest wygodnie z jednym dzieckiem ale nie chce żeby moja córka kiedyś nie miała nikogo. Ja mam siostrę i bardzo się wspieramy. Też chcę żeby moja córka miała kogoś takiego. Może tak go przekonaj. Samemu nie jest dobrze na świecie.
Absolutnie nie wolno według mnie zwalić roboty na starsze rodzeństwo! Potem właśnie są pretensje i żale.

Korek trzymam kciuki żeby test jednak okazał się pozytywny :-) ale ja też widzę cień:-D

Megan no nie mów :-D ojej ale emocje. Byle do rana

Bertha jak będziesz mieć chwilę to mnie też wpisz starania o drugie bejbi

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry