reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A szprycujecie czymś swoich partnerów? Czy tylko ja jestem taka okropna żona [emoji41]? Mojemu podaję L-karnitynę i Maca oraz kwas foliowy. Ja na razie kwas foliowy tylko

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
reklama
A szprycujecie czymś swoich partnerów? Czy tylko ja jestem taka okropna żona [emoji41]? Mojemu podaję L-karnitynę i Maca oraz kwas foliowy. Ja na razie kwas foliowy tylko

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Moj bierze Profertil :) zalecany przez wielu ginow.

Dziewczynki dziś beta 1440 a w pn 460 :-) ale się cieszę

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Super beta!!!!!!! :)

Część jestem sarat. Staramy się z mezem o drugiej dziecko :) nasz Synuś Kubuś w grudniu skończy 5 lat :) To pierwszy cykl, więc staram się nie nastawiac..... Ale marzę żeby już się udało
Witaj! Powodzenia :)

Kochana wychodzi na to, że LH utrzymuje się na określonym poziomie do 8 dnia po owu. :) Ile masz do terminu @ ?
Najwyraźniej :) a ty miałaś robić tez dzisiaj i jutro owu, co wyszło?
Za 4 dni @, w poniedziałek.

Mayllah gratulacje :D

U mnie narazie tyle że okresu dzis brak więc jutro rano test, ale jakoś tak czuję że nic z tego.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Kciuki!!! :)

Do góry