reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Staram się mierzyć co rano, jeśli zapomnę i zmierzę popołudniu to tego wyniku nie biorę tak pod uwagę. Zauważyłam jednak że u mnie występują co najmniej 2 takie konkretne skoki temperatury i nie wiem jak to interpretować [emoji52] 14 wybieram się do Gina i może zapytam. Zazwyczaj mam mnóstwo pytań wcześniej wchodzę do lekarza i nic nie pamiętam. Tym razem wszystkie pytania spisuje sobie na kartce- chyba będę wyglądała jak debil czytając z kartki [emoji29]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Wydawało mi się, że wczoraj pisałaś, że mierzysz w łazience bo tam masz termometr, czyli wstajesz z łóżka, choćby zajmowało Ci to 2 kroki to już takiego pomiaru nie powinnaś brać pod uwagę.
Ja nie stosuję tej metody, ale niejednokrotnie dziewczyny tutaj w wątku mówiły, że mierzą zaraz po przebudzeniu, mają termometry przy łóżku, pod poduszką.

reklama
Wydawało mi się, że wczoraj pisałaś, że mierzysz w łazience bo tam masz termometr, czyli wstajesz z łóżka, choćby zajmowało Ci to 2 kroki to już takiego pomiaru nie powinnaś brać pod uwagę.
Ja nie stosuję tej metody, ale niejednokrotnie dziewczyny tutaj w wątku mówiły, że mierzą zaraz po przebudzeniu, mają termometry przy łóżku, pod poduszką.
Chyba rzeczywiście zacznę w takim razie spać z termometrem pod poduchą [emoji52] mam też zainstalowaną aplikacje w telefonie gdzie notuje daty @ i temperaturę a ona " przewiduje " owulacje. Dotąd w sumie jej prognozy pokrywały się z wykresem ale traktuje ją raczej pi razy drzwi.

To naprawdę zazdroszczę [emoji16] ciekawe czy ten eaparol działa. Któraś stosowała? Ja przewidywanie owulacje mam mieć wtorek lub środę to może zastosuje się do sposobu jednej z was która wcześniej pisała że przytulanko w piątek a potem dopiero w poniedziałek. Dzisiaj idziemy na badanie nasienia i zobaczymy co słychać u naszych pływaków. Moja temperatura wygląda troszkę jak ekg wariata w ciągu cyklu wciąż spada i się podnosi. Rozwiażałam kupno lady comp ale cena powala [emoji52]

Hej . Ja też prawdopodobnie będę miała owulacje wtorek środa. Lekarz mi zalecił ostatni raz kochać się z mężem w piątek i później w poniedziałek. I 20 minut pupą do góry. Kiedy masz przewidywany termin @ ?? Może razem będziemy testować. ;)

bertha - no to po teorii :D Jak dojdą mi dzisiaj testy owu, to machnę dziś i jutro - będzie 6 i 7 dc.

Ja również Wam życzę miłego dnia. Ja dzisiaj będę miała chyba przepłakany :D mój syn zaczyna naukę w 1 klasie :o:o:o:o:o Strasznie przeżywam.

Nessi no to faktycznie sentymentalny dzień Cię czeka. Ja swojego dałam do przedszkola- drugi rok już będzie chodził do tego przedszkola więc wiem czego się spodziewać. Chociaż też dzisiaj pomyślałam, że rok za nami, synek rośnie i nim zdążę się odwrócić to będę go prowadzić do 1 klasy.
Agnesis jak tam w pracy?Wróciłaś już czy nadal po urlopie? U nas dziś wchodzi nowy kierownik. Będzie się działo. Mam nadzieję, że szybko zajdę w tą ciążę.

No to fajnie się złożyło bo u mnie też 21 września. A jak długie masz cykle ?? Będziemy razem testować.
Cykle miałam różne od 27-28 dniowych aż po 41 się zdarzało. Ostatnie 2 miałam po 30 dni i mniej więcej tego się trzymam. Zastanawiam się czy zaszkodzi jakbym miała zbliżenie w poniedziałek a potem jeszcze środę. Mój mąż ma dość wolne plemniki i boję się że jak owu przyjdzie w środę to plemniki z poniedziałku już nie będą w stanie dopłynąć bo coś je wciągnie po drodze [emoji6]

reklama
Jeśli chodzi o temperaturę to powinno się mierzyć ciągle o tej samej porze i przed wstaniem bo każdy ruch może zaklamac rzeczywisty wynik, ja mam termometr w szufladzie przy łóżku :-)
Mój synek dziś do drugiej klasy, choć powinien dopiero iść do 1, ech ta głupia reforma
Byłam rano zbadać betę i zobaczymy, koło 21 ma być wynik online

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry