Napewno nie zaszkodzi. Ja mam zamiar od poniedziałku codziennie. Ale zobaczę co mi jeszcze lekarz powie, po badaniu krwi. Możliwe że we wtorek będę musiała jeszcze raz na usg jechać.Cykle miałam różne od 27-28 dniowych aż po 41 się zdarzało. Ostatnie 2 miałam po 30 dni i mniej więcej tego się trzymam. Zastanawiam się czy zaszkodzi jakbym miała zbliżenie w poniedziałek a potem jeszcze środę. Mój mąż ma dość wolne plemniki i boję się że jak owu przyjdzie w środę to plemniki z poniedziałku już nie będą w stanie dopłynąć bo coś je wciągnie po drodze [emoji6]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Tak znam to , pocieszać innych mozna ale u siebie juz nie widze szans ze sie udało ale dzięki[emoji14]widocznie musimy cierpliwie czekacNiby jak nie ma jeszcze @ to jest nadzieja, choć łatwiej mi tak pocieszać Was niż siebie. Robiłam test wczoraj więc dziś niema sensu, poczekam do jutra jeśli okres nie przyjdzie. Ale mam dziś jakiegoś doła i zaczynają dopadac mnie wątpliwości.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Katka12
Fanka BB :)
To poważny problem. Z jednej strony ja jestem zwolenniczką aby oboje rodziców chciało dzidziusia tak jest łatwiej we dwoje znosić trudy poczęcia. Znam jednak przypadek gdy jedna z moich koleżanek zaszła w drugą ciążę na przekór mężowi i teraz to drugie jest oczkiem w głowie tatusia ( nie powstrzymalo ją to jednak aby zgryźliwie wspomnieć mężowi po porodzie tą niechęć) ale to zależy od ojca. Na dwoje babka wróżyła może spróbuj z nim pogadać że ci bardzo zależy itp.Witajcie Dziewczyny można do Was dołączyć ?
Ja mam taki problem że mój m nie chce drugiego dziecka
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
korek2016
Dziewczyny! Dwa dni temu robiłam test ciążowy, chociaż było ewidentnie za wcześnie, ale jestem chora i chciałam mieć minimalną pewność, że nie jestem w ciąży ponieważ przyjmuję leki. Od kilku dni mam ciągle gorączkę, i jestem przeziębiona. Oczywiście wszyła biel jak już wcześniej koleżanka wspominała o znanym proszku. Dzisiaj jak wstałam z łóżka zobaczyłam, że nie wyrzuciłam tego testu a na nim w miejscu gdzie powinna pojawić się kreska są takie dwie małe czerwone plamki....miała któraś tak z was? Jutro rano powtórzę test bo teraz to już za późno
kacha10
MartaSx witaj. Miałam ten sam problem ale udało mi się przekonać męża do drugiego dziecka. Jak zaszłam w ciąże to chyba cieszył się bardziej niż ja, jednak nasze szczęście nie trwało długo bo straciłam ciąże i wtedy mój m się popłakał (a to u niego rzadkość). Potem bał się ponownych starań ale dał się namówić i 8 cykl już walczymy, widzę że się stara i mu zależy aby się udało.
NeSSi
Moderatorka
Dziewczyny! Dwa dni temu robiłam test ciążowy, chociaż było ewidentnie za wcześnie, ale jestem chora i chciałam mieć minimalną pewność, że nie jestem w ciąży ponieważ przyjmuję leki. Od kilku dni mam ciągle gorączkę, i jestem przeziębiona. Oczywiście wszyła biel jak już wcześniej koleżanka wspominała o znanym proszku. Dzisiaj jak wstałam z łóżka zobaczyłam, że nie wyrzuciłam tego testu a na nim w miejscu gdzie powinna pojawić się kreska są takie dwie małe czerwone plamki....miała któraś tak z was? Jutro rano powtórzę test bo teraz to już za późno
MartaSx witaj. Miałam ten sam problem ale udało mi się przekonać męża do drugiego dziecka. Jak zaszłam w ciąże to chyba cieszył się bardziej niż ja, jednak nasze szczęście nie trwało długo bo straciłam ciąże i wtedy mój m się popłakał (a to u niego rzadkość). Potem bał się ponownych starań ale dał się namówić i 8 cykl już walczymy, widzę że się stara i mu zależy aby się udało.
Ja go nie potrafie przekonać, twierdzi ze jest mu tak wygodnie i lepiej żeby Oli miał wszystko niż dzielić na dwóch
reklama
korek2016
No niby tak, ale jak widać jest wiele przypadków, że kreska pojawiała się później i jednak test był pozytywny. No nic zrobię za kilka dni i zobaczymykorek piszą w instrukcji testów aby je wyrzucać po 10 minutach i nie sugerować się późniejszym odczytem. Najlepiej zrób z rana nowy test.