Spark
Fanka BB :)
Nie nie mam, a na wakacje w piątek Od jutra mam brać tabletkiA masz jakieś problemy z endometrioza?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie nie mam, a na wakacje w piątek Od jutra mam brać tabletkiA masz jakieś problemy z endometrioza?
Jak to zrobiłaś?? Też chcę [emoji6] Gratuluję ciąży, jestem tu nowa i chętnie przyjmę kilka rad wspomagających poczęcie [emoji6]cześć dziewczyny
Dzisiaj znów doba jest dla mnie za krótka wpadam na szybko bo zasypiam właśnie ledwo żywa jestem bo w pracy ostatniego dnia miesiąca mam zawsze młyn:/
Cieszę się bo okazało się że oprócz mnie jeszcze 2 koleżanki są w ciąży. ja powiedziałam w poniedziałek, druga-we wtorek, trzecia dziśśmiałyśmy się kto jutro?
i wszystkie mamy termin na kwiecień! Więc szefowie 3 dni z rzędu dostali powalającą informację "jestem w ciąży"dobrze, że są normalni i przyjmują takie wiadomości na lajcie
buziaki!
Miałam dostać18 lipca... dzisiaj 42 dcSorki. Kiedy miesiączkę powinnaś dostać ?
bywało juz tak że jednocześnie na macierzyńskim+ w ciąży było 10babeczek ale żeby 3 dni z rzędu jedna po drugiej...to tak jeszcze nie byłoSiemka Kata 12
Kolekcjonerka jakież musiało być ich zaskoczenie... Hahaha dobrze ze nie robią wam problemu z tego powodu ale zapewne teraz go mają hihi
Miałam dostać18 lipca... dzisiaj 42 dc