Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My juz 36 cykl.Także jeszcze Ci trochę do mnie brakuje. Badanie my nasienie na początku roku , w granicach normy ale raczej w tych dolnych. Ja mam dość spore problemy z hormonami i mimo leczenia nic nie wychodzi. Co miesiąc oprócz testów chodzę do gina na monitoring cyklu. Niby jest owu, dobre endo a ciąży brak. Co do testów mi przez cały cykl wychodzi blada druga kreska natomiast dzień przed owu ciemniejsza. Chociaż zdarzyły się cykle ze test owu nic nie pokazał a owulacja była. We wrześniu zaczynam 37 cykl starań.W tym cyklu nie było ani owu ani przytulnek wiec nic z tego. Fakt do najmłodszych nie naleze- chyba najstarsza tu jestem- 36 lat.staram się jednak nie poddawać.Carmen i Rozpuszczalna dzięki za podpowiedź. Szczerze mówiąc trochę mnie przeraziła rada lekarza aby codziennie się kochać. Nie bardzo mam na to siłę ale to już może wiek [emoji6] mam 29l. Nie wiem tylko dlaczego te testy owulacyjne nigdy mi nic nie pokazują. A czy któraś z was robiła też badania nasienia swoim partnerom? Mojemu wyszło tylko 13% szybkiego ruchu i 33% wolnego i zastanawiam się czy to w miarę ok czy nie koniecznie . W każdym razie wyniki są z maja a za 2 dni powtarzamy. Trochę dołują cy jest fakt że od 24 miesięcy się nie udaje....[emoji54]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
To dość ciekawa rada, czyli po zbliżeniu leżysz 20 minut z np. jaśkiem pod pupą czy jak? Trzymam kciuki aby się udało. Ja opierałam nogi nawet o ścianę, potem 15 minut robiłam świecę ale nic z tego nie wyszło. Oby Tobie się udałoJa owulacje powinnam mieć w nastepny wtorek lub środa,i lekarz powiedział mi że ostatni raz mam kochać się z mężem w piątek a później dopiero w poniedziałek. I do tego 20minut z dupka uniesiona do góry. Także będę stosować się do jego zaleceń.
Tak, dziekuje wszystko dobrze. Prawie nie plamie. A kolor plemienia sie zmienia na dziwny zielony... Nie boli mnie brzuch. Tylko mam chwile załamania ale mam nadzieje ze przejdzie