reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Arya - w którym dniu cyklu wykonałaś test owu a kiedy najszybciej ciążowy? Wkleisz zdjęcia obu?
Test owu pierwszy w 26dc (3 dni przed @) pokazał mi słabą drugą kreskę. Zrobiłam ciążowy i nic. Następnego dnia 27dc zrobiłam rano ciążowy i owu i owu 2 widoczniejsza już kreska a ciążowy nic. Nie wyrzuciłem testu i po ok 2 godz zobaczylam na nim wytluszczoną 2 kreskę. Lepiej było widać pod światło i tylko ja ją widziałam. Powtórzyłam test i zdziwienie 2 kreska cień cienia. Nie jestem jednym przypadkiem że owu wykrył ciążę. A Ty kiedy testujesz?

reklama
Ale jak dobrze pamiętam test owu Arya to nie były dwie równie mocne krechy, więc to by też trochę obalilo teorię, że dwie mocne krechy na teście owu to ciąża, a słabsza to już nie ciąża...
Jakie by teorie nie były to Arya gratulacje ! :)

Trzymam kciuki i czekamy na Majowe mamy 2017 :). Ja dziś termin spodziewanej @ i na teście ładna 2 kreska :).
W moim przypadku potwierdził się test owu. Pokazał mi ciążę wcześniej niż ciążowy.
Kiedy masz testowanie?
Oj do testowania mam jeszcze dużo czasu,narazie zbliżają się dni płodne. Ale mam wielką nadzieję że teraz się uda ,leki dostałam,także wszystko jest na dobrej drodze. Jeszcze w poniedziałek na badanie krwi,i może we wtorek na usg ale to już lekarz w pon mi powie czy muszę czy mam działac. Dzisiaj 9dc

Oj do testowania mam jeszcze dużo czasu,narazie zbliżają się dni płodne. Ale mam wielką nadzieję że teraz się uda ,leki dostałam,także wszystko jest na dobrej drodze. Jeszcze w poniedziałek na badanie krwi,i może we wtorek na usg ale to już lekarz w pon mi powie czy muszę czy mam działac. Dzisiaj 9dc
To trzymam kciuki, na pewno będzie dobrze :)

Test owu pierwszy w 26dc (3 dni przed @) pokazał mi słabą drugą kreskę. Zrobiłam ciążowy i nic. Następnego dnia 27dc zrobiłam rano ciążowy i owu i owu 2 widoczniejsza już kreska a ciążowy nic. Nie wyrzuciłem testu i po ok 2 godz zobaczylam na nim wytluszczoną 2 kreskę. Lepiej było widać pod światło i tylko ja ją widziałam. Powtórzyłam test i zdziwienie 2 kreska cień cienia. Nie jestem jednym przypadkiem że owu wykrył ciążę. A Ty kiedy testujesz?

Ja się pospieszyłam.
Wczoraj (dopiero 8 dpo) zrobiłam test owu i dwie kreski aczkolwiek nie jednakowego koloru ale bardzo wyraźna ta owulacyjna.
Dziś zrobiłam ciążowy o czułości 10 i negatyw - jak to pięknie mówi Bertha - "biel vizira". :D

Ja się pospieszyłam.
Wczoraj (dopiero 8 dpo) zrobiłam test owu i dwie kreski aczkolwiek nie jednakowego koloru ale bardzo wyraźna ta owulacyjna.
Dziś zrobiłam ciążowy o czułości 10 i negatyw - jak to pięknie mówi Bertha - "biel vizira". :D
20160829_082743.jpg to są z 27dc. Zielony w środku do owulacyjny. niebieski po prawej ciazowy zrobiny razem z testem owu . Na nim po ok 2godz zobaczylam wytluszcenie kreski. A drugi zrobiony już po 2 godz z cieniem cienia. :)

Załączniki

• 20160829_082743.jpg
    20160829_082743.jpg
    415,6 KB · Wyświetleń: 95
Arya skoro staranka byly 3 dni przed owu, to dziewczynka prawie pewna. Bo męskie pleminiki tak długo nie żyją. A jakiej płci macie już dzieciątko?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak starałam się na córkę, bo czytałam żeby próbować 3 dni przed owu. Moja siostra ma tak córkę tylko czy to nie przypadek? ;) Ja mam już 2 synów , więc marzę o córeczce :)

reklama
Tak starałam się na córkę, bo czytałam żeby próbować 3 dni przed owu. Moja siostra ma tak córkę tylko czy to nie przypadek? ;) Ja mam już 2 synów , więc marzę o córeczce :)
Będzie córa[emoji5] chociaż czytałam gdzieś ze sa mezczyzni którzy plodza synów, nie wiem ile w tym prawdy.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry