reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Salatka bedzie dobrze [emoji8][emoji8][emoji8] ogladaj filmy i najlepiej niech Ci maz neta odlaczy zebys za duzo glupot nie czytala [emoji6][emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Sałatki dobrze ze wszystko ok, zarodek napewno się pojawi u mnie w piątek był tylko 2,8 mm...bez serca.
Teraz idę w piątek i liczę ze juz będzie. ..a w nocy na jadłam się sama strachu bo rozbiła o mnie podbrzusze bardzo mocno aż nospe wzięłam ale na szczęście to chyba od jelit promieniowalo. ..

Ja mam wielką nadzieję że dołączę do was. Tym razem musi mi się udać.
Trzymam kciuki i czekamy na Majowe mamy 2017 :). Ja dziś termin spodziewanej @ i na teście ładna 2 kreska :).
W moim przypadku potwierdził się test owu. Pokazał mi ciążę wcześniej niż ciążowy.
Kiedy masz testowanie?

Trzymam kciuki i czekamy na Majowe mamy 2017 :). Ja dziś termin spodziewanej @ i na teście ładna 2 kreska :).
W moim przypadku potwierdził się test owu. Pokazał mi ciążę wcześniej niż ciążowy.
Kiedy masz testowanie?

Arya - w którym dniu cyklu wykonałaś test owu a kiedy najszybciej ciążowy? Wkleisz zdjęcia obu?

reklama
Arya pochwal się drugą kreseczką[emoji5] to daje zastrzyk dobrej energii[emoji5]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Podłączę się później do kompa i wrzucę zdjęcie. Mąż jest szczęśliwy, bo to on bardzo chciał jeszcze jedno dziecko :). Ogólnie jesteśmy w szoku, że udało się w pierwszym cyklu. Zawsze były miesiące czekania a teraz taka niespodzianka :). Nawet nie liczyłam na ten cykl. Niedługo lecimy na urlop i stwierdziłam, że po urlopie zabieramy się do pracy :). Staranki 9 i 11dc a owu 14go więc 3 dni przed i jest :). U mnie test owu pokazał ciążę wcześniej niż ciążowy :)

Do góry