reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Juz pisze:) po 8 dopiero wyszłam z gabinetu. nie chciałam jechac do szpitala bo napewno by mnie polozyli a tego unikam jak moge... Jesli by bylo trzeba to ok ale bez powodu nie poloze się. Ciaza się trzyma mocno ale brak zarodka. Tzn jest tylko zarys zarodka. Dostałam kupę leków. Zastrzyki w brzuch, duphaston, luteina, acard i kwas foliowy. I na konyrole za tydzień... No spodziewałam sie ze juz po wszystkim. Jednak nie. Mam nadzieje ze moje maleństwo tam jest tylko za malutkie zeby się pokazalo... Dziekuje Wam za kciuki i dobre słowa...

Juz pisze:) po 8 dopiero wyszłam z gabinetu. nie chciałam jechac do szpitala bo napewno by mnie polozyli a tego unikam jak moge... Jesli by bylo trzeba to ok ale bez powodu nie poloze się. Ciaza się trzyma mocno ale brak zarodka. Tzn jest tylko zarys zarodka. Dostałam kupę leków. Zastrzyki w brzuch, duphaston, luteina, acard i kwas foliowy. I na konyrole za tydzień... No spodziewałam sie ze juz po wszystkim. Jednak nie. Mam nadzieje ze moje maleństwo tam jest tylko za malutkie zeby się pokazalo... Dziekuje Wam za kciuki i dobre słowa...
Kamień z serca. Będzie dobrze. Ważne , że ciąża się trzyma. a zarodek pojawi się lada dzień:)

Sałatka - Bidulko , nieźle sie tam naczekałaś :( najważniejsze , że lekarz zadziałał i mam nadzieje ze za tydzien juz odetchniesz ulgą tak na 100% :) kciuki trzymam za was bardzo mocno :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry