reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak starałam się na córkę, bo czytałam żeby próbować 3 dni przed owu. Moja siostra ma tak córkę tylko czy to nie przypadek? ;) Ja mam już 2 synów , więc marzę o córeczce :)
To jestesmy podobnym przypadkiem [emoji1]
u nas staranka byly wszystkie pare dni przed owu i w 13 tyg doktor wypatrzyl corcie (tez mamy juz 2 synkow) i marze,zeby jutro to potwierdzil [emoji7]

8599e6ydh9ss8jgy.png

reklama
Cześć dziewczyny :)
Dawno się nie udzielałam, ale miałam dużo problemów zdrowotnych ;(

Wszystkim mamom gratuluję !! :)

U mnie w tym cyklu raczej nici a jeśli coś miało być to pewnie leki zabiły ewentaulna ciążę, ponieważ wylądowałam na pogotowiu, podłączyli mnie do różnych kroplówek itp. Ja dopiero jestem (jeśli trafiłam w owu) 7 dzień po. Bardzo bolą mnie piersi tak jak zawsze przed @ więc z ciąży pewnie nici

Cześć dziewczyny :)
Dawno się nie udzielałam, ale miałam dużo problemów zdrowotnych ;(

Wszystkim mamom gratuluję !! :)

U mnie w tym cyklu raczej nici a jeśli coś miało być to pewnie leki zabiły ewentaulna ciążę, ponieważ wylądowałam na pogotowiu, podłączyli mnie do różnych kroplówek itp. Ja dopiero jestem (jeśli trafiłam w owu) 7 dzień po. Bardzo bolą mnie piersi tak jak zawsze przed @ więc z ciąży pewnie nici
A co się działo?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie udzielałam się przez ostatnie kilka dni bo załatwialiśmy wczasy...
Jutro nadrobię strony, dzisiaj przeczytałam tylko 10, a rozpisałyście się tak, że do nadrobienia jest duuuużo więcej ;)
Ja dzisiaj 41 dc, i nic. W piątek wylot. I tak jak przypuszczałam, na urlopie zamiast płodnych jak miało być, pewnie będzie @, uroczo :)

A co się działo?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Tego nie wie nikt. Dostałam silnego bólu brzucha, że ledwo oddychałam. Muszę iść do rodzinnego żeby zrobic dokładne badania chociaż z krwi miałam dobre wyniki tylko w moczu miałam ślady krwi. Z mężem później się śmialiśmy,ze może doszło do zagniezfzenia kilku plemników na raz bo ma przecież takie silne hehe

Hej:) dziekuje za słowa otuchy. Milo mi bardzo. Mam nadzieje ze moja kruszynka tam jest tylko jeszcze za mala... Chociaż slabo to wygląda. Ale w pustym jaju nie bylo widac kompletnie nic wiec jest nadzieja... Biorę leki i odpoczywam... No i w końcu zaczely mi sie konkretne mdlosci:) odrzucilo mnie od jedzenia picia i kawy. Moge wypic tylko herbatę. A śniadanie jem jak cwiartka normalnego śniadania. Piersi zaczely bolec wiec moze będzie ok:) wstawilabym zdjęcie z usg ale jestem na Tel i nie umiem:) tzn umiem ale za duży rozmiar. Jestem w 6t i4 dniu. Zarys zarodka ma pól cm i zgadza sie z wiekiem z usg.

reklama
Ja się pospieszyłam.
Wczoraj (dopiero 8 dpo) zrobiłam test owu i dwie kreski aczkolwiek nie jednakowego koloru ale bardzo wyraźna ta owulacyjna.
Dziś zrobiłam ciążowy o czułości 10 i negatyw - jak to pięknie mówi Bertha - "biel vizira". :D
Hehe, u mnie tez dzisiaj biel vizira :D Ale powiem wam, ze wyobraznie mam ogromną - wskażcie miejsce gdzie mam zobaczyć drugą kreskę i ją tam zobaczę pomimo bieli vizira :D

Do góry